📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
prze.., prze.., prze.. i jeszcze raz przechuj!
Chyba mało wiesz o tym sporcie. Potrzebujesz co najmniej dwa kite'y, żeby móc przy większości wiatrów pływać, deskę, trapez. Jak wszystko kupisz używane to ci wyjdzie z 5-7k. Nowy zestaw to 7k i w górę.
Chyba mało wiesz o tym sporcie. Potrzebujesz co najmniej dwa kite'y, żeby móc przy większości wiatrów pływać, deskę, trapez. Jak wszystko kupisz używane to ci wyjdzie z 5-7k. Nowy zestaw to 7k i w górę.
@Dzichader
zanim kupisz taki latawiec - czyli wywalisz 1500-4000PLNów to może najpierw naucz sie go obslugiwać w PL, na samym półwyspie helskim, jest dobre kilkadziesiąt szkółek kitesurfingu
bo już widziałem paru samouków na wodzie i poza nią - albo sami sobie robili krzywde albo ktoś im robił jak juz skończyli pływać
a jegomość na filmie to Youri Zoon, o ile sie nie myle
zanim kupisz taki latawiec - czyli wywalisz 1500-4000PLNów to może najpierw naucz sie go obslugiwać w PL, na samym półwyspie helskim, jest dobre kilkadziesiąt szkółek kitesurfingu
bo już widziałem paru samouków na wodzie i poza nią - albo sami sobie robili krzywde albo ktoś im robił jak juz skończyli pływać
a jegomość na filmie to Youri Zoon, o ile sie nie myle
pff... też mi coś, zrobiłbym tak samo, gdybym kiedyś wyszedł z domu.
To jest w Grecji, byłem tam. Z jednej strony spokojne morze, a po drugiej masakra. A ta plaża łączy wyspę z lądem.
vajron napisał/a:
To jest w Grecji, byłem tam.
Gówno prawda. To jest Nowa Kaledonia panie ekspercie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów