📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
gorzej jak będzie musiał płacić za tą latarnię
Zawsze mnie zastanawiało co fajnego jest w paleniu gumy..
(nie licząc rozgrzewania opon w wyścigach równoległych)
(nie licząc rozgrzewania opon w wyścigach równoległych)
Widać ludzie mają za dużo kasy. Gdybym ja miał takie cudo to trzymałbym go pod kołdrą, mył, patrzył i chował do garażu. No ale kto bogatemu zabroni...
Ten player już na serio zaczyna mnie wkurwiać... Swoją drogą ładny debil. Raz przypierdolił i jeszcze 2 razy poprawił
A ja bym robił z nim to do czego został stworzony.
btw. Mieć fajny samochód tylko dla patrzenia i trzymania w garażu to tak jak by mieć fajną dziewczynę i jej nie ruchać, a tylko na nią patrzeć
Nie mówcie że nie zauważyliście mercedesa w 0:01, przykuwa uwage w chuj
Boże kochany, serce się kraje. Tacy ludzie jak on powinni mieć dostęp tylko i wyłącznie do pojazdów o sumie koni mechanicznych nie przekraczającej ich ilorazu inteligencji.
ja pierdole, przecież wiedziałem co się stanie z samochodem... po co ja to włączałem ? takie akcje wpływają na mnie gorzej niż śmierć bliskiej osoby. przecież to był taki piękny oldtimer
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów