📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie spadł, latarnia się nie przewróciła ani nikomu nic się nie stało...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie okłamuj ludzi
niech ktoś to przerobi jak na końcu potrąca go samochód
Zajebistą budowę ma. Widać, że nie sterydziasz, tylko ciężka praca. Szkoda, że ta latarnia się nie złamała ale to chuj. Chciałbym, żeby @~Velture był jebany przez niego w kakałowe oko, i żeby mu do ryja włożył i chujem palce połamał, bo wkurwia mnie to, że jest pod każdym postem na sadolu.
Małpa chciała powisieć na gałęzi w mieście a drzew nie było. Druga do tego waliła konia i nagrywała aby ten pierwszy później też miał do czego walić.
Lares86 napisał/a:
.. Chciałbym, żeby @~Velture był jebany przez niego w kakałowe oko, i żeby mu do ryja włożył i chujem palce połamał....
Naoglądałeś się gówna w internetach i ci się teraz marzy, co...?
nie spadł bo on jest hardkorem i ma certyfikaty cztery
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów