Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja jebie, nic tylko narzekanie. Majewski - gówno, Wojewódzki - gówno, Cejrowski - gówno. Wszystko dla was gówno i poziom mułu. Zamiast pierdolić w kółko jak bardzo to jest bez sensu i blee, lepiej poszukajcie kurwa czegoś mądrego, zabawnego i ciekawego wg. was i bez zbędnego pierdolenia wstawcie tu :]
Pierdolisz, Wojewódzki jest zajebisty!
Pierdolisz, Wojewódzki jest zajebisty!
On zacytował tylko wypowiedzi innych, więc nie pierdoli...
Ja jebie, nic tylko narzekanie. Majewski - gówno, Wojewódzki - gówno, Cejrowski - gówno. (...)
Nie narzekanie tylko ocenianie... Świat jest pełen barw a Ty widzisz tylko dwa kolory - czarny i biały. Nie popadaj od razu w skrajności. To, że komuś nie podoba się Majewski to nie znaczy, że wszystko określa mianem gówna...
Powinno być tak:
Majewski - gówno, trzelpy - gówno, Wojewódzki - w porzo
A ja pierdole wasz TVN bezmózgi.
wracaj gimbusie do szkoły bo za mało lekcji dziś było..
Tak pierdolicie pierdolicie i chyba się Wam popierdoliła tematyka tej strony
Nie widzę sensu kopiowania rzeczy "wykopanych" z innych stron
Zawsze wydawało mi się ze sadistic.pl skupiał ludzi szukających mocniejszych wrażeń czy tzw. "piedolnięcia" Niestety jest tutaj co raz więcej tutaj słitaśnych filmików (powinienem teraz użyć pisma pokemonów z "XD" na czele, ale nie dane było mi sie nauczyc )
Tak tak zaraz pewnie ktoś napisze jak mi mało to wydupiaj na harda ;]
Tych "normalnych" pozdrawiam reszta wypierdalać
Pokaż co ty nam zaoferujesz, bo jak narazie to tylko sie napinasz.
Ja jebie, nic tylko narzekanie. Majewski - gówno, Wojewódzki - gówno, Cejrowski - gówno. Wszystko dla was gówno i poziom mułu. Zamiast pierdolić w kółko jak bardzo to jest bez sensu i blee, lepiej poszukajcie kurwa czegoś mądrego, zabawnego i ciekawego wg. was i bez zbędnego pierdolenia wstawcie tu :]
a czy rwa mać sadistic to forum z mądrymi, zabawnymi i ciekawymi filmikami?! trzelpy weź sie ogarnij! Bo tu ma byc sadyzm a nie takie pierd*lenie kotka za pomoca młotka!
a czy rwa mać sadistic to forum z mądrymi, zabawnymi i ciekawymi filmikami?! trzelpy weź sie ogarnij! Bo tu ma byc sadyzm a nie takie pierd*lenie kotka za pomoca młotka!
1.3. Sadistic.pl jest serwisem rozrywkowym, jednak Użytkownicy, pisząc w odpowiednich działach, mogą poruszać wszystkie ich nurtujące tematy.
Milcz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów