📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Telefon nawet sekundy na ziemi nie leżał a czarna już wykorzystała sytuację
mariuan napisał/a:
Negroid nie byłby sobą gdyby nie zawinął w takiej sytuacji.
ale jaka czysta walka, jedna odpadła druga momentalnie odpuszcza, normalnie jak solówki dawniej w podstawówce. Ustalaliśmy kto się lepiej bije a dzień później wspólnie jedzona paczka Laysów...
nowynick napisał/a:
ale jaka czysta walka, jedna odpadła druga momentalnie odpuszcza, normalnie jak solówki dawniej w podstawówce. Ustalaliśmy kto się lepiej bije a dzień później wspólnie jedzona paczka Laysów...
No zajebiście czysta walka, od samego początku szmata w jeansach chciała złapać ja za kudły i wytarmosic (widać że pierwszy ruch to nie liść a próba złapania za włosy) dalej wali jej łbem o blachę oczywiście szarpiąc za włosy, sprowadza na glebę i but w klatkę. Nigdy czystszej walki nie widziałem
Nie ma cycków podczas walki więc nie ma piwa.
Tobiahus96 napisał/a:
No zajebiście czysta walka, od samego początku szmata w jeansach chciała złapać ja za kudły i wytarmosic (widać że pierwszy ruch to nie liść a próba złapania za włosy) dalej wali jej łbem o blachę oczywiście szarpiąc za włosy, sprowadza na glebę i but w klatkę. Nigdy czystszej walki nie widziałem
Wiem że nie ma to absolutnie nic wspólnego z żadnymi sportowym sztukami walki. Jednak, nie oszukujmy się, facet czy kobieta, którzy nie ma żadnego doświadczenia w walkach, pod wypływem emocji wykorzystają karzy ruch.
Jestem pewien że nie jeden facet, w akcie desperacji czy to z emocji, przykładowo kopnie w kroczę, wsadzi palce w oczy czy wykona inny "nie sportowy" cios.
Trzeba jednak odróżniać walkę w klatce, od amatorów, którzy dają się ponieść adrenalinie.
tak wyobrażam sobie bijącego się baronoturbinę xD czy chuj wie jak to się odmienia raczej baronospaślak,ulana klucha.
mariuan napisał/a:
Gdyby nie ten telefon to małpy już gotowały się do skakania po głowie przebranej
Troche jak sumo:
Podchodza do siebie bez zadawania ciosow, tak jak w sumo rece szukaja chwytu za pas ... tzn tutaj raczki wedruja w strone wlosow.
Ktrora pierwsza zlapie przeciwniczke za kudly, ma lepsza pozycje i moze ja okladac.
Podchodza do siebie bez zadawania ciosow, tak jak w sumo rece szukaja chwytu za pas ... tzn tutaj raczki wedruja w strone wlosow.
Ktrora pierwsza zlapie przeciwniczke za kudly, ma lepsza pozycje i moze ja okladac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów