18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Juzwa 2021-10-28, 19:08 4
burn1878 napisał/a:

No wasz człowiek, tylko taki robak potrafi zrywać boki z czyjegoś nieszczęścia i problemu. Taki obraz wasz, polaki robaki.

ZA "polaki" i to z małej litery chuj z kiłą ci w gardło.
Przede wszystkim nieszczęście spotkało tego półgłówka kiedy się urodził. Trzeba być popierdolonym, żeby na publicznej drodze wyczyniać takie debilizmy. Mam nadzieję, że prędzej czy później każdego przygłupa za kierownicą to spotka.
Zgłoś
motorcycleman 2021-10-28, 19:43
Strugi napisał/a:

no cóż, sami profesjonaliści na tym sadisticu

A skąd, ja mam tylko 200KM, za to sprawne. Zaś kretyn potrafiący zrobić sobie krzywdę, bo się przeliczył zawsze śmieszy. Wracaj na ziarno.pl
Zgłoś
anzej_paeu 2021-10-28, 20:49
Xenon napisał/a:

hahahahahahahhaa na biednego nie trafiło ciekawe gdzie wygrał prawko w oscypkach

nawet pod wiater jebało fiutem hej
Zgłoś
p-a-t 2021-10-28, 21:12 3
ale cebulion w komentarzach, sami eskperci, mistrzowie kierownicy z passata 1.9 w gnoju i wąsate janusze ze swoim sztandarowym tekstem, ze na biednego nie trafilo nie pozdrawiam
Zgłoś
K................w 2021-10-28, 21:49
Widać, że dla tego mustanga to nie pierwszy taki dzwon
Zgłoś
polakwrocek 2021-10-28, 22:56 1
Tata kupił to tata naprawi. Nie ma problemu.
Zgłoś
Nufrevi 2021-10-28, 23:28 1
Chuj w dupę temu co nagrywał, bo to było śmieszne xD
Zgłoś
yunkie 2021-10-28, 23:37
Ale urwał jebaniutki! Na PlayStation zawsze mu wychodziło...
Zgłoś
Xardas132 2021-10-29, 7:15
burn1878 napisał/a:

No wasz człowiek, tylko taki robak potrafi zrywać boki z czyjegoś nieszczęścia i problemu. Taki obraz wasz, polaki robaki.

A czyja to wina, że ktoś jest głupi i nie umie opanować auta na prostej drodze? Nieszczęście to jest jak jedziesz przepisowo, a baran z naprzeciwka bierze "na trzeciego" i jedzie z Tobą na czołówkę, a z głupoty to nie tyle co można, a trzeba się śmiać. Za te "nie śmiej się chuju" delikwent od razu powinien wyłapać w dziąsło.
Zgłoś
7wporzondku 2021-10-29, 7:26
p-a-t napisał/a:

ale cebulion w komentarzach, sami eskperci, mistrzowie kierownicy z passata 1.9 w gnoju i wąsate janusze ze swoim sztandarowym tekstem, ze na biednego nie trafilo nie pozdrawiam

Nie zesraj się
Zgłoś
lolaxxdd 2021-10-29, 18:53
następny debil za kierownicą
Zgłoś
przemo3251 2021-10-29, 23:47 1
Farołrz napisał/a:

W tym modelu najmniejszy silnik to 4.0

Najsłabszy to 4.0. Tutaj może już być 3.7
Zgłoś
burn1878 2021-10-30, 2:36 1
Kesmin napisał/a:

jak nie odrozniasz nieszczescia od debilizmu to twoj problem bylo smieszne i chuj ci w dupe

Debilizmu bo sobie typek chciał przygazować na pustej i prostej drodze? To że auto poszło w las to wina braku rozwagi/umiejętności ale nie debilizmu. Debilizmem dla takich robaków jak ty jest wszystko co sami sobie uznacie za debilizm by pokrzepić robackie ego

Juzwa napisał/a:

ZA "polaki" i to z małej litery chuj z kiłą ci w gardło.
Przede wszystkim nieszczęście spotkało tego półgłówka kiedy się urodził. Trzeba być popierdolonym, żeby na publicznej drodze wyczyniać takie debilizmy. Mam nadzieję, że prędzej czy później każdego przygłupa za kierownicą to spotka.

o kolejny robak. Tak jesteś polakiem specjalnie z małej, bo jesteś polaczkiem robaczkiem któremu nie podoba się nic i nie toleruje nic co nie w jego guście. PUBLICZNA DROGA olaboga, nie zesraj się przewrażliwiona parówo. Pewnie pasy bezpieczeństwa zapinasz jak na kibel siadasz
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem