Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No wasz człowiek, tylko taki robak potrafi zrywać boki z czyjegoś nieszczęścia i problemu. Taki obraz wasz, polaki robaki.
ZA "polaki" i to z małej litery chuj z kiłą ci w gardło.
Przede wszystkim nieszczęście spotkało tego półgłówka kiedy się urodził. Trzeba być popierdolonym, żeby na publicznej drodze wyczyniać takie debilizmy. Mam nadzieję, że prędzej czy później każdego przygłupa za kierownicą to spotka.
no cóż, sami profesjonaliści na tym sadisticu
A skąd, ja mam tylko 200KM, za to sprawne. Zaś kretyn potrafiący zrobić sobie krzywdę, bo się przeliczył zawsze śmieszy. Wracaj na ziarno.pl
hahahahahahahhaa na biednego nie trafiło ciekawe gdzie wygrał prawko w oscypkach
nawet pod wiater jebało fiutem hej
No wasz człowiek, tylko taki robak potrafi zrywać boki z czyjegoś nieszczęścia i problemu. Taki obraz wasz, polaki robaki.
A czyja to wina, że ktoś jest głupi i nie umie opanować auta na prostej drodze? Nieszczęście to jest jak jedziesz przepisowo, a baran z naprzeciwka bierze "na trzeciego" i jedzie z Tobą na czołówkę, a z głupoty to nie tyle co można, a trzeba się śmiać. Za te "nie śmiej się chuju" delikwent od razu powinien wyłapać w dziąsło.
ale cebulion w komentarzach, sami eskperci, mistrzowie kierownicy z passata 1.9 w gnoju i wąsate janusze ze swoim sztandarowym tekstem, ze na biednego nie trafilo nie pozdrawiam
Nie zesraj się
W tym modelu najmniejszy silnik to 4.0
Najsłabszy to 4.0. Tutaj może już być 3.7
jak nie odrozniasz nieszczescia od debilizmu to twoj problem bylo smieszne i chuj ci w dupe
Debilizmu bo sobie typek chciał przygazować na pustej i prostej drodze? To że auto poszło w las to wina braku rozwagi/umiejętności ale nie debilizmu. Debilizmem dla takich robaków jak ty jest wszystko co sami sobie uznacie za debilizm by pokrzepić robackie ego
ZA "polaki" i to z małej litery chuj z kiłą ci w gardło.
Przede wszystkim nieszczęście spotkało tego półgłówka kiedy się urodził. Trzeba być popierdolonym, żeby na publicznej drodze wyczyniać takie debilizmy. Mam nadzieję, że prędzej czy później każdego przygłupa za kierownicą to spotka.
o kolejny robak. Tak jesteś polakiem specjalnie z małej, bo jesteś polaczkiem robaczkiem któremu nie podoba się nic i nie toleruje nic co nie w jego guście. PUBLICZNA DROGA olaboga, nie zesraj się przewrażliwiona parówo. Pewnie pasy bezpieczeństwa zapinasz jak na kibel siadasz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów