📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a taki był ładny... hamerykansky
"Nie śmiej się" - rozumiem jakby coś takiego powiedział do zjaranego kumpla w kościele, na pogrzebie, albo jakby po ulicy szedł murzyn, ale w tej sytuacji?
O chuj mu chodzi?
Zygmundo napisał/a:
"Nie śmiej się" - rozumiem jakby coś takiego powiedział do zjaranego kumpla w kościele, na pogrzebie, albo jakby po ulicy szedł murzyn, ale w tej sytuacji?
O chuj mu chodzi?
Chodziło o to że zaraz przyjdzie pare facetów i im mordy oklepią
To jest śmieszne.
W Ameryce to bardziej lunch control
kurwa nie mogę hehehehehe
Nasz człowiek XD
No wasz człowiek, tylko taki robak potrafi zrywać boki z czyjegoś nieszczęścia i problemu. Taki obraz wasz, polaki robaki.
burn1878 napisał/a:
No wasz człowiek, tylko taki robak potrafi zrywać boki z czyjegoś nieszczęścia i problemu. Taki obraz wasz, polaki robaki.
jak nie odrozniasz nieszczescia od debilizmu to twoj problem bylo smieszne i chuj ci w dupe
zbynekmaslanka napisał/a:
Chodziło o to że zaraz przyjdzie pare facetów i im mordy oklepią
Coo? Jakich facetów? Skąd? Wiesz o czymś o czym inni nie wiedzą? Wytłumacz się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów