18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Laurel Hubbard
nowynick • 2021-07-04, 19:16
To zawodniczko pod spodem w wieku 39 lat zdobyło ni stąd ni z owąd wicemistrzostwo świata w podnoszeniu ciężarów w kategorii 90+ (kobiet). Uległo tylko jednej prawdziwej atletce. Fiuta amputowało 4 lata temu.

PS Startuje na Olimpiadzie w Tokio - jak to miło ze strony federacji, że to coś dopuścili, tak tęczowo i postępowo....
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dżonyłojlker 2021-07-04, 19:21 10
Mam nadzieję, że to tylko taki ponury żart.
Zgłoś
nowynick 2021-07-04, 19:24 35
porczmanki napisał/a:

Mam nadzieję, że to tylko taki ponury żart.

no niestety...
sport.tvp.pl/35102716/kontrowersyjna-wicemistrzyni-swiata-cztery-lata-...
już widzę te pseudozawody sportowe przyszłości, średnio-słabe eunuchy koszące koszyk medali na każdej imprezie dla kobiet. Decyzją MKOl musi minąć rok od operacji i "zawodniczki" muszą się mieścić w określonej ilości testosteronu,

PS to był pierwszy w historii medal dla ciężarowców w historii Nowej Zelandii. Że im kurwa nie wstyd....
Zgłoś
Strielok1 2021-07-04, 19:25 94
Ja pierdole kurwa mać
Zgłoś
ra0mir 2021-07-04, 19:32 37
A właśnie zajebiście!!!
Niech wszystkie "postępowce" zobaczą czym to się wszystko skończy.
Niech lewackie Julki oglądają konkurencję kobiet z takimi dziwolągami.
Pojbeie im się w głowach jak zrozumieją, że kobiety nie są fizycznie sprawniejsze od mężczyzn.

Im szybciej to się zacznie, tym szybciej skończy.

IMO BARDZO DOBRZE, że to coś startuje jako kobieta.
Zgłoś
mam_racje 2021-07-04, 19:44 2
Najpiękniejszymi kobietami są mężczyźni!

Zgłoś
c................k 2021-07-04, 19:53 49
I wyobraźcie sobie bycie prawdziwą kobietą - zawodniczką. Całe życie starasz się być najlepsza, lata treningów, wyrzeczeń, a tu nagle jakiś przeciętny zawodnik z obciętym chujem bez trudu cię pokonuje ze względu na elementarną biologię - to że mężczyźni mają naturalnie większą masę mięśniową, szczególnie w górnych partiach ciała, gęstsze kości itd.

Ja bym się czuł(a) jakby mi ktoś w ryj napluł.

Skończy się tak, że lewactwo jak zwykle zje własny ogon i za 20 lat będziemy zawody mężczyzn i zawody transów nazwane dla niepoznaki zawodami kobiet.
Zgłoś
Nyrewesa 2021-07-04, 19:58 4
Braciom Zielińskim chyba się kończy dyskwalifikacja. Może zgodzili by się dla chwały Polskich ciężarów na taki myk. Lepsze to niż sterydy. I dwa złota pewne. Adrian-na byl-a by pierwsza na świecie że złotem dla obydwu płci.
Zgłoś
traf 2021-07-04, 20:00 6
dożyłem bardzo interesujących w przemiany społeczne czasów,gdyby ktoś mi powiedział na początku lat 90-ych że do tego to wszystko zmierza zalecił bym mniej palenia trawki
Zgłoś
nowynick 2021-07-04, 20:04 1
Nyrewesa napisał/a:

Braciom Zielińskim chyba się kończy dyskwalifikacja. Może zgodzili by się dla chwały Polskich ciężarów na taki myk. Lepsze to niż sterydy. I dwa złota pewne. Adrian-na byl-a by pierwsza na świecie że złotem dla obydwu płci.

dla chwały? Mi było by wstyd za taki medal dla Polski...
Zgłoś
Nyrewesa 2021-07-04, 20:09 7
nowynick napisał/a:

dla chwały? Mi było by wstyd za taki medal dla Polski...

Nie bądź taki zaściankowy, bądź europejczykiem;) Krul Europy powrócił do Polskiej polityki, już on ci wytłumaczy co to znaczy być postępowym
Zgłoś
Strielok1 2021-07-04, 20:20 5
traf napisał/a:

dożyłem bardzo interesujących w przemiany społeczne czasów,gdyby ktoś mi powiedział na początku lat 90-ych że do tego to wszystko zmierza zalecił bym mniej palenia trawki

"Obyś żył w ciekawych czasach"
Zgłoś
nowynick 2021-07-04, 20:23 3
Nyrewesa napisał/a:

Nie bądź taki zaściankowy, bądź europejczykiem;) Krul Europy powrócił do Polskiej polityki, już on ci wytłumaczy co to znaczy być postępowym

Pierdolę Tuska i jego powrót do kurwidołu, ale od kiedy to on był jakimś orędownikiem tęczowych? Coś mnie ominęło te kilka lat temu czy TVPiS znów ludźmi manipuluje?
Zgłoś
youzeck1984 2021-07-04, 20:29 7
Najlepsze jest to że lewactwo domaga się żeby osoby panseksualne również mogły startować...
Reasumując: Maciek z bicepsem 50cm, czuje się dzisiaj Dżesiką... i chce startować razem z kobietami w podnoszeniu ciężarów... żal mi kobiet które całe życie trenowały, aby teraz mierzyć się „pełnoprawne” „tolerancyjnie” z facetami.
Zgłoś
Kutasiarz 2021-07-04, 20:29
Ło to ci nowina. To może Bruce Jenner powróci na olimpiadę?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem