📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trochę jajka sobie zdarł
Człowiek wciągarka
glupie baby sie smieja a chlop trzezwo myslacy czul ze moze byc cos nie tak, one za to na jego miejscu zaczely by piszczec i machac rekoma patrzac jak samochod wpierdala sie cokolwiek stalo za laweta.
Moim zdaniem, gość wykazał się niesamowitym wyczuciem sytuacji i w nowo powstałych okolicznościach błyskawicznie podjął prawidłową decyzję, zachowując przy tym opanowanie. Świetna robota
Typek taki męski, że aż panienka pod koniec filmiku przyszła, otarła mu pot z czoła i zaczęła wąchać
Fetyszyści kurwa
Fetyszyści kurwa
Tępe pizdy się śmieją a gdyby nie chwycił tego samochodu to by przyjebał w coś i po ślicznym lakierze
39 sekund filmu bez nawet jednego zrozumiałego słowa, a i tak wystarczy żeby rozpoznać dwa pustaki!
Pepperoni napisał/a:
glupie baby sie smieja a chlop trzezwo myslacy czul ze moze byc cos nie tak, one za to na jego miejscu zaczely by piszczec i machac rekoma patrzac jak samochod wpierdala sie cokolwiek stalo za laweta.
a daj pan spokój z tymi głupimi pizdami, gdyby nie faceci to by nadal siedziały w jaskiniach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów