Akcja na autostradzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Doradza, mówi co robić a potem żal. Ma jak chciał, mam nadzieje, że laweciarz z tego się wygrzebie i nie będzie ponosił żaden odpowiedzialności. Nagranie może pomóc
Doradza, mówi co robić a potem żal. Ma jak chciał, mam nadzieje, że laweciarz z tego się wygrzebie i nie będzie ponosił żaden odpowiedzialności. Nagranie może pomóc
Tak pomijając już wylewanie żółci - czy przypadkiem laweta nie powinna mieć na wyposażeniu sorbentu na takie przypadki? Czy tylko konkretne wozy pożarnictwa takie rzeczy mają na stanie (obligatoryjnie)?
Laweciarz dobrze mówił że nie w to stronę, ale jednak ciągnął, przecież ten słupek rozpruł cały spód.
Chuj tam barierki, krawężnik, trawnik rozjebane; płyny wyciekają; niebezpieczeństwo na drodze, ale jebany Janusz nie wezwie służb. Jeszcze by mandat dostał i co.
nano50 napisał/a:
Ogólnie prawo tak nie stanowi, ale bym pana kamerzystę za współwinnego pożaru zrobił. Chłop od lawety na 99% by nie pociągnął, gdyby wielki kurwa kamerzysta znawca nie pierdolił: Ciągnij, szybko! Ciągnij! Bo zaraz ktoś podpali, gościu! No ciągnij to auto!
Dodam jeszcze, że jednak BMW ma coś w sobie, że debili przyciąga.
Uff, dobrze że dodałeś bo już mi puenty brakowało
Erich_Priebe napisał/a:
Kolejny debil znawca wszystkiego który na dodatek uważa swój wieśniaczki wóz za bolid F1
W której sekundzie mówi, że jego 'wieśniacki wóz' to bolid F1? Czuję jak Ci dupa pęka, bo nawet na 318i Cię nie stać
Po straż to trzeba było dzwonić zanim się zapaliło... Zneutralizowali by paliwo i wydobyli auto. Ale seba pewnie chciał zaoszczędzić na mandacie za wjebanie się w barierkę.
-Ernest Hemingway
Wszyscy by przewidzieli, że się zapali... Sami znawcy. Większość nie wie nawet że papierosa można zgasić w benzynie! co mowa w ON, bo ma za niską temperaturę spalania. A akumulator to można odczepiać póki benzyny nie ma wylanej, przy odłączaniu aku byle iskierka i ogień nawet z oparów.
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Odpowiedzialność ponosi się za swoje czyny, laweciarz zjebał i tyle, jak mu ktoś powie, żeby kogoś zajebał to też nie będzie jego wina? Powinien mu wprost powiedzieć, żeby spierdalał i zamknął ryj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów