Na s17 laweta z koparką nie trzymając się drogi ściągnęła ciężarówkę niemal do rowu uderzając prawie następnie w jadący samochód, który to nagrał rejestratorem video
Niewygodnie i całkiem niezrozumiale się czyta to całe zdanie w którym wchuj słów i całość tej spójni jakoś tak nie trzyma się kupy jełopie jebany masz dwóje z minusem z polaka.
EDIT: zobnaczyłem twoje inne posty. Jesteś debilem.
Też spojrzałem na jego tematy i każdy jest z takim cudacznym opisem. Wygląda to tak jakby przeflancowywał w translatorze na polski.
Na s17 laweta z koparką nie trzymając się drogi ściągnęła ciężarówkę niemal do rowu uderzając prawie następnie w jadący samochód, który to nagrał rejestratorem video. Rzecz się ma na filmiku.
DK17 prędzej.
wszystko dlatego że to okolice Garwolina. Tam odbierającym prawko dają od razu certyfikaty 4 bo to co ci ludzie wyczyniają na drodze to kaskaderka. Wiem bo mieszkam niedaleko. Z tego powodu zaopatrzyłem się w rejestrator i niedługo pierwsza kompilacja
Jak to są okolice Garwolina, to politycy mówią prawdę...
Zdarzenie było w Borowinie Starozamojskiej, około 10 km od Zamościa, a od Twojego Garwolina jakieś 200km.
Wideo po zdarzeniu:
zamosc.tv/tv/9554-man-zwir-i-koparka/
Zdjęcia po zdarzeniu:
lublin112.pl/ciezarowka-przewrocila-sie-drodze-zablokowana-droga-lubli...
Pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów