Największy od 20 lat deszcz spowodował w Quito powódź. Według źródła bilans ofiar śmiertelnych to już 11 osób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i mam dylemat z globalnym ociepleniem. Dla jednych oznacza, że mają lawiny błotne czy huragany, a dla mnie, że nie muszę skrobać samochodu od października do kwietnia....
Żartowałem. Jebać Ekwador, najwyżej mandarynki zacznę chodować w ogródku...
Żartowałem. Jebać Ekwador, najwyżej mandarynki zacznę chodować w ogródku...
nowynick napisał/a:
No i mam dylemat z globalnym ociepleniem. Dla jednych oznacza, że mają lawiny błotne czy huragany, a dla mnie, że nie muszę skrobać samochodu od października do kwietnia....
Żartowałem. j***ć Ekwador, najwyżej mandarynki zacznę chodować w ogródku...
Racja, aczkolwiek lawiny blotne to nie dokonca efekt globalnego ocieplenia.
Przede wszystkim to wina tych miejscowych dzbanow. Z racji tego ze wypierdalaja lasy (teren gorzysty ) i gleba ze skal zostaje zmyta bo korzenie juz jej nie trzymaja. U chinoli to samo. Czlowiek jest najwiekszym pasozytem ziemi i natura probuje walczyc z tym gownem
Albo błoto albo szambo wyjebało
Nie to tylko trzaskowski zostal prezydenten Ekwaodu i zarzadzil swoj popisowy numer .
Przejebane mają, nie dość że bieda jak w Polsce to im jeszcze rzeki błotne ulicami zapierdalaja
skaza71 napisał/a:
Jesteś przykładem tego, że spora część ludzi gada żeby gadać, a nie mówi żeby coś powiedzieć. Byle śmiesznie, nawet jeśli bez płytkiego sensu.Na chuj im tyle błota, nie mają na co kasy wydawać.
Tuco napisał/a:
Jesteś przykładem tego, że spora część ludzi gada żeby gadać, a nie mówi żeby coś powiedzieć. Byle śmiesznie, nawet jeśli bez płytkiego sensu.
A w której kategorii umieścisz swój komentarz...?
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
'obserwator-refleksyjny' bym obstawiał, ja też raz na miesiąc tak pouczam, a taką regułę sobie wprowadziłem, bo inaczej byłbym sam bełkotnikiem.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Nie wspomniałem o żadnej kategorii. Ty też masz swoje przytyki, nie bądźmy proszę cyniczni
O kurde, od dziś jeżdżę tylko rowerem i pije z papierowych słomek. Uratujmy od zagłady ekologicznej tych ludzi, w narodzie siła przyłączajcie się bo i my zginiemy
Tuco napisał/a:
Nie wspomniałem o żadnej kategorii. Ty też masz swoje przytyki, nie bądźmy proszę cyniczni
Sam jesteś cynikiem. Ja na niczyje komentarze nie narzekam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów