Zamontowanie ławki w centrum miasta w Kolumbii sprawiło, że przynajmniej parę osób zwróciło uwagę na drugiego człowieka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Smutas, Twoja stara to gej.
Smutas napisał/a:
Co to jest? Znowu inwazja jakiejś gejowskiej propagandy?
No końcu jest logo ALGIDY to takie lody a nie jakaś gejowska propaganda
wam z tą mentalnością typowo polską już całkiem odbiło a ten smutas nawet tym nickiem to potwierdza. Mnie się to podoba, a nóż jakaś fajna dupeczka by siadła obok
@up, widocznie Smutas nadal nie jest w stanie zmierzyć się z traumą, będącą pokłosiem wczesnodziecięcych kontaktów seksualnych z miejscowym proboszczem, skoro wszędzie widzi homopropagandę i pedalstwo. Inicjatywa przednia i z pewnością umiliła niejednokrotnie komuś dzień, więc piwko. Na pohybel smutasom i różnej maści kryptopedałom!
daj ktoś link do źródła
@MocnyFull nie no spoko czyli co mamy się zachwycać, tym że dwóch nieznajomych ludzi ze sobą porozmawia? to jest dopiero popierdolone. Takie czasy mamy, że wydaje mi się, że coraz więcej ludzi ma przed tym opory, stąd popularność takich filmików jak ten właśnie - szczególnie wśród ludzi którzy boją się na żywo nawiązać kontakt i uważają to za coś nadzwyczajnego.
to jest dopiero znak tzw. przez Ciebie "polskiej mentalności".
ps. i tak dla uściślenia tylko, nic nie mam do tego pomysłu niech se stawiają. Uważam tylko, że filmik nie jest o niczym szczególnym i pomylił portale:)
to jest dopiero znak tzw. przez Ciebie "polskiej mentalności".
ps. i tak dla uściślenia tylko, nic nie mam do tego pomysłu niech se stawiają. Uważam tylko, że filmik nie jest o niczym szczególnym i pomylił portale:)
same cioty na tym klipie. Przecież to idealna okazja na podryw. Zmiast siadać na końcach ławki, mówisz, żebyście usiedli na środku i w efekcie przytulacie się przed poznaniem.
W końcu zabiegani i zapracowani ludzie się uśmiechnęli i mieli kawał dobrej zabawy
Jak mam ławkę to chce na niej siedzieć a nie się bujać jak małpa. Będę chciał się bujać to pójdę na plac zabaw q.q
ravvar@ nawet jesli ustawka to ja poporosze o wiecej takichhh wyjebistaa sprawaaaa a ty siedzz przed kapem i mull kiche
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów