📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak sie nie myle, to ten norweg, co skakał na główke do zamarzniętego jeziora ? Mam odnośnie jego osoby pewną teorie, ta smacznie wyglądająca wóda tp swego rodzaju naczynie, które uwalnia moc, i właśnie po jej zażyciu przychodzą mu do głowy takie popierdolone pomysły.
Wzruszający film. Bohater zjeździł i przepłynął całą norwegię w poszukiwaniu nowej kosiarki. Ma to sens.
Kosiarka przeżarta przez rdzę na wylot, ale silnik błyszczący pali od strzała - to się zdarza tylko w Norwegii
I dla pedlow ktorzy sie napinaja bo pracuja tam od 2002 Ja tam jestem od 94 i wale breche z was pedaly
Ci w Aker Egersund od ADECCO to pedalstwo Próbuja i mataczą ze swim transkurwiszczem zrobić New York w pracy Morda obita cwaniaki Nie wiesz kiedy masz w pierdol Każdy jedzie zarobić cwaniaki a Wy ku wy przeszkadzacie.
Ci w Aker Egersund od ADECCO to pedalstwo Próbuja i mataczą ze swim transkurwiszczem zrobić New York w pracy Morda obita cwaniaki Nie wiesz kiedy masz w pierdol Każdy jedzie zarobić cwaniaki a Wy ku wy przeszkadzacie.
I jwszcze jedno PEDAłY z ADECCO teraz jeden od nas zjecchał ale co bedzie jak powiem ze mam kopie RUCHa
Dlatego teraz robią kosiarki z plastiku
ty tłumacz sie ciesz ze do tej pory miales glabow Nadciąga moc komety
helola napisał/a:
I dla pedlow ktorzy sie napinaja bo pracuja tam od 2002 Ja tam jestem od 94 i wale breche z was pedaly
helola napisał/a:
I jwszcze jedno PEDAłY z ADECCO teraz jeden od nas zjecchał ale co bedzie jak powiem ze mam kopie RUCHa
helola napisał/a:
ty tłumacz sie ciesz ze do tej pory miales glabow Nadciąga moc komety
helola, jesteś niedorozwnięty ?
jestem trochę rozwinięty
Anders Breivik tez mial takie wczyty
ps. czy to nie jest na wyspa Utøya??
ps. czy to nie jest na wyspa Utøya??
Sprzedał się.
On wydaje mi się lekko stronniczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów