📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Podobno mają też być o smaku zagłodzonego polaczka, nie potrafię się doczekać.
Samudaripen nie potrafisz się doczekać bo musisz na końcu komina na rodzinę zaczekać. Zapamiętaj brudasie z pejsami
słabe
powinno być pej's nie lay's, jakieś hasło typu "ten smak czyni wolnym"
tak bez polotu trochę
powinno być pej's nie lay's, jakieś hasło typu "ten smak czyni wolnym"
tak bez polotu trochę
Ale mam szsczęscie żę urodziłem się Polakiem !
The Generat, o tym samym pomyślałem. Bo przy takiej inwencji twórczej autora, aż dziw, że nazwy nie zmienił na "żyd's" i nie znalazł więcej miejsc gdzie można tego żyda wcisnąć.
A przecież jest tyle możliwych aluzji i przekazów. Niekoniecznie musi to być od razu Hitler, Żyd czy gwiazda dawida na opakowaniu. W miejscu określenia smaku wystarczyłoby samo mydło, a gdyby jeszcze było opakowane w pasiak, to już w ogóle dostarczyłoby iście sadystycznego wydźwięku. Do tego jeszcze 70% mniej populacji i jakiś kreatywny smak dymu z komina i byłoby doskonale.
A przecież jest tyle możliwych aluzji i przekazów. Niekoniecznie musi to być od razu Hitler, Żyd czy gwiazda dawida na opakowaniu. W miejscu określenia smaku wystarczyłoby samo mydło, a gdyby jeszcze było opakowane w pasiak, to już w ogóle dostarczyłoby iście sadystycznego wydźwięku. Do tego jeszcze 70% mniej populacji i jakiś kreatywny smak dymu z komina i byłoby doskonale.
"Żydzi prosto z pieca" o smaku "pieczonego żyda". Jak mam spróbować kiedy nigdy nie jadłem? Chyba będę musiał wybrać się do A/B w Oświęcimiu.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Jak już wklejqwsz wrzuty że Siejka, to byś zamazał w tym przypadku źródło. W padnie zajęło by Ci to 30 sekund.
Autorom takich spierdolonych śmieszków jakoś umyka fakt, że Polacy byli współofiarami i również trafiali "do pieca". Poza tym sprowadzanie tematu zagłady do mordowania samych Żydów wpisuje się w obecną propagandę zawłaszczania holokaustu przez lobby żydowskie i wysuwania na tej podstawie roszczeń wobec Polski. Trudno się dziwić że opinia publiczna na świecie to łyka, skoro świadomość tematu nawet w samej Polsce jest taka jak widać...
Pomijając już to, jak trzeba być wypranym z rozumu i godności człowieka, żeby śmieszkować z ludobójstwa jakiegokolwiek.
Pomijając już to, jak trzeba być wypranym z rozumu i godności człowieka, żeby śmieszkować z ludobójstwa jakiegokolwiek.
dmnkzl napisał/a:
"Żydzi prosto z pieca" o smaku "pieczonego żyda". Jak mam spróbować kiedy nigdy nie jadłem? Chyba będę musiał wybrać się do A/B w Oświęcimiu.
To to samo co prażona cebula, ale dodatkowo czosnkiem zajeżdża.
Heulyn - pierdolisz głupoty, takie nabijanie się z żydów jest po prostu jedynym sposobem wyrażenia swojego sprzeciwu przeciwko temu że robią żydzi z historią, oskarżaniem Polaków, roszczeniami czy swoją geopolityką. Jesteś idiotą jeśli twierdzisz, że to jeden z powodów roszczeń i opinii światowej bo co ? gdyby nie było takich "śmieszków" to roszczeń też by nie było albo by to w jakiś sposób wpłynęło na nauczanie w usa, gdzie to Polaków się stawia jako nazistów a niemieckie kurwy mówią, że to one były pierwszymi ofiarami nazizmu.
pomijając to co napisałem, są jeszcze amatorzy wirtualnych piwek co to pierdolną takiego crapa na sadolu i żyją tym przez tydzień w gimnazjum na fali narodowego "fejmu"
pomijając to co napisałem, są jeszcze amatorzy wirtualnych piwek co to pierdolną takiego crapa na sadolu i żyją tym przez tydzień w gimnazjum na fali narodowego "fejmu"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów