📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dałem piwo w ciemno, mam nadzieje, ze tego nie było itd, a teraz znając spi0na ide sobie zmarnoać z pół godz życia
to jest do pizdy!!!!!!!!!!
około 22:57 coś dla ciapatych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
około 22:57 coś dla ciapatych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:54 ten koleś ma lepszą ochronę niż nas prezydent na Ukrainie
Gurwa, jak spojrzałem na to to chciałem przejść na stadistic.pl (jak zwykle gdy przeglądam coś chujowego w internetach).
Ale się okazało, że jestem już na sadisticu (.__.)
Tak, to dzięki temu, że takie chujowe wstawki jak to lądują tu (,_,)
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Ale się okazało, że jestem już na sadisticu (.__.)
Tak, to dzięki temu, że takie chujowe wstawki jak to lądują tu (,_,)
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów