18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
League of Legends: A Twist of Fate
M................n • 2013-05-26, 9:08
Może i nie każdy lubi League of Legends, ale ten filmik, jaki przygotowali jest naprawdę dobry.

Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................s 2013-05-27, 2:55
[/video]

Jak do tej pory najlepszy. Prawdą jest że to Blizzard jest znany z cinematiców , to oni wyznaczają jakość reszta próbuje ich naśladować. Kurde jak ja bym chciał pójść do kina na film zrobiony przez Blizzarda.
Zgłoś
skylfer 2013-05-27, 23:12
BmaC napisał/a:

Zajebista gra. Strategia z ogromem postaci, w ktorej kazdy moze znalezc cos dla siebie. Caly czas sie zmienia caly czas ja ulepszaja i rozbudowuja. Moim zdaniem najlepsza z gier typu MOBA. Az mi sie lezka uronila podczas ogladania. Wbrew pozorom - jak tutaj niektorzy hejtuja - jest bardzo trudna do opanowania gra. Zeby w miare dobrze grac trzeba spedzic na ten moment (gdyz jest juz ponad 100 postaci w lidze) okolo 2 lat. Na poczatku nie podobala mi sie kompletnie. patrzylem jak kumpel gra przez ponad rok siedzac u niego prawie codziennie i dopiero po tym roku zdecydowalem sie zalozyc konto i grac. Gram juz ponad 3 lata i jest na prawde spoko. Nie mozna sie nudzic. Dla hejtujacych to taki duzy murzynski penis w odbyt. Sprobujcie zagrac i wykazac sie strategicznym mysleniem w tej grze. No ale coz. Jak sie jest debilem z ograniczonym mysleniem to trzeba tak robic. Trudna i rozbudowana gra. Ode mnie piwo za filmik. Pozdro

To zajebiście. U kumpla oglądałeś ponad rok potem zacząłeś sam grać i grasz już ponad 3 lata, czyli około 5 lat razem wychodzi.. A gra ma niecałe 4 :*

A tak btw. to jak już się wszyscy sracie gdzie to najlepsza animacja to polecam Final Fantasy VII: Advent Children, gdzie w dodatku jest to cały film (około 1,5h), a nie kilka "akcji" w max 10 minutowym filmiku.. peace..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem