18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Może i nie każdy lubi League of Legends, ale ten filmik, jaki przygotowali jest naprawdę dobry.

Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory.

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
sinda 2013-05-26, 13:33 1
@BmaC,
konkretnie jest to cinematic trailer.
Wszyscy maja bol dupy ze duzo dzieciarni w to gra, ale skoro gracie na ich poziomie to czemu macie grac z kims innym?
Zacznijcie grac rankingowo, im wyzej jestes tym wyzszy poziom i mniej placzu.
Ale co ja Wam bede mowic, widzac bol dupy w komentarzach nt. filmiku, podejrzewam ze wiekszego poziomu w grze byscie nie prezentowali .
Gameplay > grafika, ale chyba nie dla wszystkich skoro rzucacie tutaj tytulami jak Wiedzmin, Diablo itd.

vedkonner napisał/a:

Gry nie polecam, póki nie odbije się od dna. Zamiast odpalać LoLa, polecam zagrać w DOTĘ 2 na steamie. O wiele lepsza społeczność, brak rankingów, większa różnorodność postaci, no i wszystko już od razu darmowe, każdy jest na tym samym poziomie. Dla mnie już za późno na przenosiny, bo za długo grałem w wytwór Riotu.

Brak rankingow - po co zatem grac?
DOTA2 jest darmowa - a LoL nie?
Wieksza roznorodnosc postaci - polemizowalbym
Reszty nie bede komentowal, bo to idiotyzm idiotyzmem napedzany.
Albo o LoLu uslyszales od kolegi albo jestes skonczonym idiota
Zgłoś
CarlitoBrigante 2013-05-26, 13:39 1
Sam cinematic uważam nie jest zły(w kontekście animacji i wyglądu zewnętrznego). W temacie gier MMO nie siedzę więc się nie wypowiadam i tak samo nie wypowiadam się czy LoL jest dobrą grą czy złą (osobiście zagrałem aż 1,5h po czym powiedziałem że to uwłacza mojej inteligencji aczkolwiek mogę się mylić). Nie mniej jednak nie mogę oceniać czegoś w co nie grałem powyżej 24h jak za dawnych czasów. Jednakże, mogę ocenić jak wyglądają bezmózgie zombie które przesiadują dniami,tygodniami przed monitorem wyzywając ekran od najgorszych. Domyślam się że w ten oto sposób jakoś się owe stworzenia dowartościowują. Problem zaczyna się gdy trzeba odejść od komputera i iść kupić coś do jedzenia, ewentualnie załatwić coś w urzędzie, wówczas brakuje słów i ilorazu inteligencji żeby cokolwiek przekazać BA! wyrazić się poprawnie. Tak czy inaczej doskonale widzę "zbawienny" z perspektywy naszych władz wpływ takich gier na umysły ludzi. Po prostu tworzą się zastępy upośledzonych nieudaczników którzy jak stado baranów "gonią króliczka" w świecie wirtualnym i wyładowują frustrację z bycia tymi nieudacznikami. Przykładów mogę mnożyć bez końca bo 3/4 moich znajomych (przykro stwierdzić że głównie faceci i to nie tylko w wieku 22 i mniej ale także 25+) traci czas i oczy zamiast zainwestować chociażby 1/2 tego okresu na jakiś porządny klasyk kinowy, ewentualnie dobrą książkę ("ewentualnie" piszę bo wiadomo jak to jest w naszych czasach). Tak czy inaczej nie ganię gimbazjady za to że w to gra...w końcu może po osiągnięciu niebotycznych 17 lat może 18...coś zrozumieją..ale takich co mają 20 lub więcej i podniecają się takim czymś grając tygodniowo po 40 godzin i więcej kieruję te słowa -> OGARNIJCIE SIĘ KURWA WASZA MAĆ, ZAPIERDALAĆ DO ROBOTY A NIE NAPIERDALAĆ Z GÓWNIARZAMI W POJEBANĄ GIERKĘ. Dziękuję. Pozdrawiam ludzi z pasją, którzy nie warczą zza komputera, a jak już się wypowiadają to ma to sens.

"Uważaj, Uważaj...bo Ci pokaże..gdzie raki zimują"
Zgłoś
win1905 2013-05-26, 14:00
Dla graczy starszych (czyt. 20 lat) gra wydaję się gównem. Zgadzam się z tym. Z ich punktu widzenia sama dzieciarnia, wyzwiska i inne mankamenty, które wkurw**ją. Jednak jak się chodzi do gimnazjum to grę polecam. Na pewno się nie nudzi.
Zgłoś
Coliber 2013-05-26, 14:13
Mmm Katarina <3
Btw. ten stwór na końcu to jest niby Nashor?

Jak ktoś chce pograć bez spin, w towarzystwie na poziomie, to napiszcie mi na PW, może uda się kilka osób zebrać [EU Nordic].
Zgłoś
jv69 2013-05-26, 14:14 1
...eee tam p!3rdolicie...

Można grać w lola i wyglądać w miarę normalnie. Sam gram w to już ze dwa lata i jakoś nie przytyłem, baba mnie nie zostawiła etc. Lubie po robocie albo treningu odpalić gierkę i pograć. Funkcjonuje normalnie, sporty w dalszym ciągu uprawiam, znajomych mam... tak więc grę mogę polecić

PS. Wukong i Miss Fortune rulezzz
Zgłoś
Pyro25 2013-05-26, 14:17 1
@tataPszemka
Ty? Zawodowym graczem w LoL'a? Proszę nie rozśmieszaj mnie
Zgłoś
Kreeggan 2013-05-26, 14:57
To najlepszy cinematic ? No proszę cię, weź zapoznaj się chociażby z intrem do wowa.
W tym filmie wyżej nie ma nic, poza nienaturalnie szybkimi postaciami i ich karykaturalnym przedstawieniem (to jest straszny fiddle niby ?), a no tak, mamy jeszcze te machania mieczami.

Cinematici Blizzarda mają znacznie lepszy klimat.
Zgłoś
mordoret 2013-05-26, 15:55
niezłe cinematici ma też the old republic polecam tego w HD intro do gry - /watch?v=QyYbvVAtlWk
Zgłoś
Mr Dan 2013-05-26, 16:01 1
Niektórzy źle chyba zrozumieli o co mi chodziło wrzucając ten temat. Tu nie chodzi o przekonanie was do LoL'a, czy napisanie, że tak wygląda ta gra.

Chodziło mi tylko, by pokazać zajebiście zrobiony cinematic. Każdy głupi wie, że cinematic rzadko wygląda, jak gra.

Wcale też nikt nie pisze wam, że musicie lubić LoL'a by spodobał wam się cinematic. Nie lubię WoW'a, ale podobał mi się cinematic do "World of Warcraft: Cataclysm". Nigdy nie grałem w StarCarfte, ale lubię "StarCraft II: Heart of the Swarm".

Każdy ma inny gust, ale z tych wszystkich filmów najbardziej podobał mi się właśnie ten z LoL'a.

Dziękuję za uwagę ^^

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
mateo 2013-05-26, 16:05
mój kumpel przez LoL'a przestał się spotykać z dziewczynami a co za tym idzie... wiadomo... nie porucha...

Nie grajcie w to dla swojego dobra
Zgłoś
svitovsky 2013-05-26, 17:47 1
Ja nigdy nie lubiłem w Lol-a i trzymałem się z dala od tych, którzy w to grają, w to jak i również w WoW-a. Z mmo to sam mućkałem sobie tylko w pierwszego guild warsa. Ale zdarzyło mi się zagrać u znajomego rundke w lola i się wciągnąłem strasznie. Gra jest swietna tylko ludzie to kurwy. Same dzieci, jeśli nie ma się z kim grać to radzę tego patykiem nie tykać.
Zgłoś
DonMarti 2013-05-26, 18:20
Wrzuci ktos "jaranie sie manga"?
Zgłoś
Novik 2013-05-26, 18:53
kurwa zostawie sobie to piwo
Zgłoś
DjKloPS 2013-05-26, 19:08
"Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory."
to ty mało widziałeś

Burn their homes. Salt their land. Nothing survival.
Zgłoś
Joot 2013-05-26, 23:58 1
Filmiki Diabelkow tez niezle... Chociaz ten drugi (znaczy z DiabloIII) jakis mniej klimatyczny, mimo ze lepszy technicznie. Blizzard mial zwykle swietne "kinematiki". W Starcrafta chcialo sie grac, (pomijajac ze fajna giera) chocby po to, zeby zobaczyc nastepny filmik i jak rozwinie sie przedstawiona historia. A ten z LOL-a az sprawil, ze wszedlem na googla sprawdzic co to obecnie jest (dla mnie LOL to oznacza Lands of Lore )
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów