18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Może i nie każdy lubi League of Legends, ale ten filmik, jaki przygotowali jest naprawdę dobry.

Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory.

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
thewhitestar 2013-05-26, 12:11 10
Najlepszy cinematic? Bitch please, to jakiś zlepek randomowych potyczek.

Tutaj masz najlepszy cinematic:
Zgłoś
antek225 2013-05-26, 12:11 1
Zajebiście im wyszło. Nie mam zamiaru się teraz z każdym po kolei kłócić bo to i tak będzie daremne, każdy ma swoje zdanie.
Zgłoś
defrastrator 2013-05-26, 12:11 3
"Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory." (?!)

Warhammer40k, starcraft 2, wiedźmak 2...
Zgłoś
danis008 2013-05-26, 12:27
ykhym!! gówno konkretne dziękuje dobranoc
Zgłoś
absens137 2013-05-26, 12:28
To jest takie zajebiste, że aż musze się wysrać.
Zgłoś
minek93 2013-05-26, 12:28
w youtube wpisz tytuł z sadistica to znajdziesz
Zgłoś
B................z 2013-05-26, 12:48
widziałem jak typy w to grały na yt to tak nie wygloda tylko widzisz te ludziki z gury jak biegajo w miejscu i szczelajo światłem ogulnie to kał nie polecam hujowa gra dla pedałuw jak juz ktoś tu pokazał pro graczy to tszy pedały widać
Zgłoś
froqer 2013-05-26, 12:50
Blizzard 8 lat temu miał lepszej jakości... poza tym ten cinematic jest kalką tego blizzardowego, właśnie z 2005r. (World of Warcraft)
Zgłoś
Reod 2013-05-26, 12:55 2
Niektórzy w tym temacie nie rozróżniają trailerów od cinematiców. Wow.

Skoro gra jest wyłącznie o walce (1v1, team vs team), to co by mogło być w cinematicu? Przecież nie zrealizują lore, bo nie wszyscy to czytają, a nie zrobią też cinematica, w którym wszyscy trzymają się za ręce.
Odkładając grę na bok, to i tak porządnie zrobiona animacja.
Zgłoś
ogonix 2013-05-26, 13:02
league of legends ma najbardziej toksyczne community ze wszystkich gier online
Zgłoś
NluckY 2013-05-26, 13:03
Lol srol. Dota, Kurwa!!!!!

"Człowiek jest jak stolarz; rodzi się, żyje, a później umiera"
Zgłoś
DeX3r 2013-05-26, 13:07 2
Mr Dan napisał/a:

Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory.

To mało widziałeś

Polecam w HD: /watch?v=28CjsLd-5pI
Zgłoś
BmaC 2013-05-26, 13:19
Kurwa. to nie jest cinematic tylko trailer !! naprawde jestescie boscy wszyscy tutaj i az tryska od was madroscia i inteligencja cinematic'i najlepsze ma blizzard. tylko nie porownujcie gier blizzardowskich (w tym wypadku Diablo 3) to LoL'a. To zupelnie inny typ gry, inny gameplay i inne zasady.

czy nie możemy żyć w normalnym kraju?
Zgłoś
donwasyle 2013-05-26, 13:20 1
Oglądasz filmik i myślisz zajebiste musi być. Odpalasz grę i chuj.
Zgłoś
vedkonner 2013-05-26, 13:29
Grałem, postanowiłem sobie wydymać Riot Games z kuzynem na 160zł, no i zostałem zbanowany. Dwa lata stażu, srebrna ramka, srebrna liga, połowa wszystkich postaci, wszystko poszło się pierdolić.

Ale w sumie to nie bardzo mi było smutno. Ta gra potrafiła mi jedynie psuć humor przez jebaną dzieciarnię, która tam gra. Zero przyjemności ze zwycięstwa, sam wkurw po przegranej. Na początku LoL sprawia przyjemność, kiedy grasz aby grać, ale kiedy się w to wkręcasz to zaczynają się wyścigi w rankingach, OBOWIĄZKOWE wygrane, walka o hajs na postacie, nałogowe oglądanie streamów jakichś Ocelotów i śledzenie TIER Lists, aby wymaksować swoje zdolności i możliwości w jebanej grze. Niektórzy wreszcie zaczynają wydawać po 30zł na jakąś zjebaną skórkę, czy 80zł na nową postać, aż wreszcie doznają olśnienia, że kupili zbiórkę pikseli, która w niczym im się nie przydała.

Gry nie polecam, póki nie odbije się od dna. Zamiast odpalać LoLa, polecam zagrać w DOTĘ 2 na steamie. O wiele lepsza społeczność, brak rankingów, większa różnorodność postaci, no i wszystko już od razu darmowe, każdy jest na tym samym poziomie. Dla mnie już za późno na przenosiny, bo za długo grałem w wytwór Riotu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów