Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory.
Jest to chyba najlepszy cinematic, jaki widziałem do tej pory.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HeHe.. Fajny filmik, ale niema nic związanego z lolem, moze postacie, ale grafika, taka walka itp to o czym my tu mowimy?! ktos pierwszy raz to zobaczy i "o.O aleee giera" zainstaluje i powie ja pierdole co za gówno, bo taka prawda. Full dzieciarni, ktore wyzywają jak zabijesz "twoja stara, twoj stary" ogolnie gimbaza, mam kuzyna ktory ma 16 lat i gra w to, ale on jest na poziomie 20 latka. Nie raz widzialem i slyszalem jak dzieciaki przez tą gre szału dostają, jak kiedys Tibia była, to teraz lol... masakra nigdy w to gówno nie zagram i nikomu nie polecam, a gram w gry od dziecka tzn jest to moje hobby. Tyle na ten temat, teraz niech jakis skurwysyński hejter obrońca lola mnie zjedzie jak psa ^^ pozdro sadole
Tutaj chodzi o pokazanie atmosfery w grze. Kazda postac ma swoja historie itd. apropo dzieci.. tak jest ich duzo ale to sie da ominac.
po pierwsze: grasz o odpowiednich porach a nie wtedy kiedy sie "konczy szkola"
po drugie: bedac dobrym i lapiac doswiadczenie wchodzisz na wyzsza polke w lidze. a tam juz nie ma dzieciakow i poziom jest 10x wyzszy.
BmaC, ale ta gra nie ma 4 lat ^^
musialem zle kliknac gram ponad 2 lata * niecale 3.
O gustach się nie rozmawia. Dziękuje dobranoc.
Znowu te bajki wrzucacie .
Aha.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów