Nawet jeśli nie graliście albo nie lubicie LoL'a to i tak jest tu wszystko co lubimy. Czyli wrzaski, wkurw i płacz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Bo za bardzo sie jaracie...
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Nagrali filmik gdzie bluzgają podczas gry gdzie nawet ani oni ani przeciwnicy nie ogarniają comba.... Co to za szit...
Nie spodziewałem się że mój filmik trafi na sadistica o: zapraszam na YT, bo tam czesi napierdalają na naszych komenty
Blind pick to najgorsze gówno, jakie zostało stworzone w tej grze. Na EUNE same raki, "polaczki" którzy po oddaniu jednego fraga idą afk tak dla zasady, a potem dziwota, że taka opinia na temat polskich graczy
Moim zdaniem kolesie powinni przestać grać w tą gre bo to nie jest dla nich. Potem sie dziwią ludzie że połowa dzieci ma ADHD. Jak nie masz nerwów do tej gry to zagraj sobie w szachy.
To się nazywa RAGE
Również pendulum, z tą różnicą że głosy nie są podstawiane a całość miała miejsce na lifestreamie.
pEndu napisał/a:
To się nazywa RAGE
Również pendulum, z tą różnicą że głosy nie są podstawiane a całość miała miejsce na lifestreamie.
Z tą różnicą że to PhantomL0rd i z chęcią wylizałbyś mu jądra i wszystko co robi kochasz. Stream lovers.
Zna ktoś tytuł nutki z 5:15?.Z góry dzięki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów