Nawet jeśli nie graliście albo nie lubicie LoL'a to i tak jest tu wszystko co lubimy. Czyli wrzaski, wkurw i płacz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No i co to ma być? Banda nerdów grających w LoL'a, czyli tak naprawdę coś co nie powinno wyjść z poczekalni, fakt faktem są ludzie którzy lubią pograć(tez się do nich zaliczam) ale no bez przesady aby się denerwować- przypominam gry mają dostarczać nam rozrywki, a nie "schorzeń umysłowych". Szkoda mi jest takich ludzi co nie potrafią poskromić emocji w grach. Pozdrawiam wszystkich normalnych.
ps
czekam az jakis nerd gimb i inne ciu*stwo mnie pojedzie
ps
czekam az jakis nerd gimb i inne ciu*stwo mnie pojedzie
życzę wam wejścia w dorosłe życie
Boże co za patologia.
Gra się for fun, jak ktoś nie umie to grać nie powinien.
Gra się for fun, jak ktoś nie umie to grać nie powinien.
ten ziomek co najwiecej drze morde ma 3500gier, jeden normal trwa srednio ~35 min wiec po takiej ilosci spedzonego czasu w lolu trzeba być zjebanym
Wins 1,907
Losses 1,608
Wins 1,907
Losses 1,608
Jak chcecie uslyszec prawdziwego wariata to wpiszcie sobie w jewtube "tibia i czakoje". To jest prawdziwy rage...
Niech się nauczą grać, a nie drą pizdy ...
oozyxak0o napisał/a:
To jest logika tej gry. Ich drużyna jest chujowa, więc przegrywają, co wyzwala niezliczone ilości negatywnych emocji. Sama gra nie jest zła, jest bardzo rozwinięta, tylko że takie zjeby ją "popsuły". No i mamy stereotyp. Grasz w LoL-a, jesteś nerdem i ciotą tak samo jak BMW= łysy paker, kretyn bez szkoły itd..Czemu oni są tacy agresywni? I czemu krzyczą do mikrofonu?
mr_9mm napisał/a:
Obojętnie w jakiej grze multiplayer warto mieć w teamie albo nerwusa(jak na tym filmiku) albo takiego "śmieszka":
ale lamus klika w skille
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów