Nawet jeśli nie graliście albo nie lubicie LoL'a to i tak jest tu wszystko co lubimy. Czyli wrzaski, wkurw i płacz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
czemu to nie umarało w poczekalnie ja się pytam
Cytat:
i tak jest tu wszystko co lubimy
Kłamiesz, nie ma wszystkiego. Nie widziałem cycków .
"Film zawiera śladowe ilości wulgaryzmów oraz problemów z własną psychiką" - Czyli film ma problemy z własną psychiką?
Obojętnie w jakiej grze multiplayer warto mieć w teamie albo nerwusa(jak na tym filmiku) albo takiego "śmieszka":
wyjdźcie z tego sztucznego lasu i idźcie na dwór zobaczcie jaki jest prawdziwy świat. Przeraziło mnie to nie wyobrażam sobie żeby mój dzieciak grał w takie gry i żył bez mózgu. To jest gorsze od harda..
Co za pojeby, Dno.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów