Polisz jor inglisz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@ znawcaekranu
że niby jeśli mam 15 w nicku to mam 15 lat ?
w takim razie pozdro dla rodziców.
że niby jeśli mam 15 w nicku to mam 15 lat ?
w takim razie pozdro dla rodziców.
trolzxcvbnm napisał/a:
Kurwa jebane gimbusy biora kazdy obrazek z kwejka...
Sadistic czy obrazkowo.twojastara.pl
Nie mowie ze chce krwi, faili i żartów o czarnych ale kurwa byle gówno tu wrzucają.
Ogranijcie się.
Jakby kurwa było hujowe to by na głównej nie było. Także wez sie zamknij bo o tych gimbusach to śmieszniejsze niż koń rafał.
Trzeba wprowadzić jakiś test osobowości przed zarejestrowaniem na sadolu - jeśli masz cechy sadysty - zapraszamy, jeśli nie - słoik Ci w dupę i wypierdalaj.
kolarzowa napisał/a:
tea who you yeah bunny
Było na poprzedniej stronie.
Szmaciane nabijanie postów.
staszekf123 napisał/a:
Jakby kurwa było hujowe to by na głównej nie było. Także wez sie zamknij bo o tych gimbusach to śmieszniejsze niż koń rafał.
Widać jesteś totalnym debilem, skoro po dacie nie wywnioskowałeś że ten post został dodany gdy to gówno bylo jeszcze w poczekalni.
KOń rafał to cie w otwór...
blat ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów