📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
nie podnosi się ludzi po pierdolnięciu, bo mogą mieć połamane kręgi i takim szarpaniem rozjebiesz chłopa/babę do reszty
w sumie to kij tam jak zabijesz, najgorzej jak przez twoje szarpanie sparalizujesz chlopa
w sumie to kij tam jak zabijesz, najgorzej jak przez twoje szarpanie sparalizujesz chlopa
I need a hero!
Typowa baba, nie upewni się, że może przejść/przejechać i lezie na drugą stronę
Babosz napisał/a:
Pęknięta szyba amortyzuje (chyba).
szyba, dupa, właściwie wszystko co pęka amortyzuje
Sam jesteś komunistyczny, takiego kapitalizmu jak w Wietnamie to nigdzie w Europie nie widziałem.
Gromm napisał/a:
Sam jesteś komunistyczny, takiego kapitalizmu jak w Wietnamie to nigdzie w Europie nie widziałem.
w dupieś był i gównoś widział...
Reanimacja pierwszorzędna
Halman napisał/a:
w dupieś był i gównoś widział...
Nom, w Twojej, a potem wziąłeś do paszczy. Kiedy to powtórzymy Halmanku?
Gromm napisał/a:
Halman wyczytał, że partia rządząca jest partią komunistyczna więc stąd wywnioskował, że nie ma prawa tam miejsca na kapitalizm. Wybacz mu, bo szkoły nie skończył a przyszedł ludzi pouczać. Gdyby poczytał o Wietnamie więcej niż spędza czasu na wrzucaniu męskich pośladków do neta, to wiedziałby jak bardzo się myli. Lubi robić z siebie idiotę, ale możesz wiedzieć, że gdzieś był i coś widział nie tak jak Ty.
I kolejny raz winny motopizdzielec. Wystarczy że tam był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów