📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby ten sznur wokół szyi zawiązał to miałby to szansę zadziałać .
E=mc2
A tak serio da się taki manewr poprawnie odjebać bez wychodzenia na idiote?
W jego głowie zupełnie inaczej to wyglądało...
giga92 napisał/a:
Da się jak masz odpowiedni wielokrążek z blokadą cofania liny. Ciągniesz i jedziesz powolutku. Tutaj też mogłoby wyjść, gdyby kosz był większy i wyższy, inaczej rozkładał by się nacisk i by go nie wykiprowało. Ale bez wielokrążka łapy by mu się zmęczyły na drugim-trzecim metrze i byłoby zacne jebnięcie. Więc nawet szkoda że mu od razu nie wyszło
spodziewałem się, że mu coś spadnie na łeb..... ale to chyba za dużo cartoon network w dziecinstwie
gufer napisał/a:
Jakby ten sznur wokół szyi zawiązał to miałby to szansę zadziałać .
Na pewno pozostałby w pionie.
giga92 napisał/a:
Możesz se prusika jebnąć na linie i zawiązać wokół buta, ciągnąć i wybierając linę będziesz powoli, mozolnie i z trudem jechał do góry, a raczej wspinał się, bo polega to na tym, że suniesz do góry nogą i lina się blokuje przez co masz taki schodek pierdolniety i możesz tę nogę wypro..... kuwra co ja ci będę pisał: Wpisz se w googlach ,,prusikowanie" albo ,, Texas Prusik Technique" na YT
Kurwa w obliczeniach wyszło inaczej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów