📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zaraz przyjdzie jakiś cwaniaczek i będzie trollować ten filmik, bo co ? Bo jest związany z piłką nożną a on jej nie lubi.
Co do filmiku - zajebiście ten trick wyszedł
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Co do filmiku - zajebiście ten trick wyszedł
Lifelover - Karma.
@meme18 Wyloguj się, bo jesteś głupi.
Przyjacielu , bardzo fajnie ci to wyszło ale nie pucuje się tak tylko ćwicz
Zdemotywował mnie! Ale nie dlatego że umie robić takie triki. Ma tak zajebiście czysto w domu że aż jak się rozejrzałem po swoim pokoju to się popłakałem
Co do filmiku to naprawdę ładnie to wyszło Ale co się dziwić, Polska jest potęgą w świecie Freestyle Football polecam szukanie na YT Freestyle Poland od 1 do 6 no i filmów Pawła Skóry:)
Piekny sport, zachęcam każdego do ćwiczenia, nie jest to aż tak trudne jak sie zdaje;)
Piekny sport, zachęcam każdego do ćwiczenia, nie jest to aż tak trudne jak sie zdaje;)
łeeee lepszy jest gosciu na wrocławskim rynku, ten to dopiero wydziwia z piłką
Czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam i nie wyjebał w końcu głową w ten kaloryfer...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów