📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
a weźcie potem małego wyjca pocieszajcie, znam z autopsji, "czy motylek/robaczek/muszka trafią do nieba", "czy naprawdę ten ptasiek nakarmi swoje dzieci w gniazdku", "nie mogę zasnąć, bo myślę o biednym motylku"
@nowynick
Musiałeś mieć naprawdę ciężkie dzieciństwo...
Musiałeś mieć naprawdę ciężkie dzieciństwo...
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Na drugim filmiku Camaro, kurwa jebane Hamerykane ze ich stac. Kredyty i ooo
I teraz dziecko będzie miało traumę do końca życia...
I co teraz weganie? czyja to wina i czyja racja? zwierzęta też jedzą mięso, lamparty wcale nie bawią się z gazelami w berka jak was uczyli w przedszkolu (bo tylko to skończyliście), lamparty zżerają gazele, wiecie w ogóle co to gazele pizdy z greenpeacu?
fly batterfly, fly
@Xian5
takie camaro kosztuje bodajże 20K $ u nich więc przy przeciętnym wynagrodzeniu 3,5K $ miesięcznie to chuj nie wydatek...
takie camaro kosztuje bodajże 20K $ u nich więc przy przeciętnym wynagrodzeniu 3,5K $ miesięcznie to chuj nie wydatek...
I do 15 roku życia z dzieciakiem u psychologa
MaksWkurw napisał/a:
To jeszcze nic, więcej uśmiechu powoduje u mnie to:
Obejrzałem to drugi raz jakbym miał nadzieję, że tym razem jednak króliczek zdąży
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów