Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Lece bo chce...
hellbwoi • 2025-03-13, 18:31
Podobno instruktor sie puścił...

00:00
00:07
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fotopstrykacz 2025-03-13, 21:08 1
Albixx napisał/a:

brzmi jakbyście nie wiedzieli co to chatGPT nie dziękujcie xD

Owszem. Wiedzą i nawet używają, ale jeżeli o mnie chodzi, to ja wole wiedzieć co komu tłumaczę.
Paplać bez zrozumienia, albo kopiować z chataGPT, ale w dalszym ciągu bez zrozumienia to jednak nie moja domena.

A teraz z wyprzedzeniem.
Tak, to jest możliwe ze znasz temat o którym piszesz.
To prawie pewne, że wiesz na ten temat więcej niż ja.
Przyznaję to bez gównoburzy.

A teraz zjedz kolację i idź do łóżka.
A ja mam i tak ładniejszy rowerek, a ty nie masz rowerka i ja mam zegarek.
Zgłoś
htp 2025-03-13, 21:09
Fotopstrykacz napisał/a:

Owszem. Wiedzą i nawet używają, ale jeżeli o mnie chodzi, to ja wole wiedzieć co komu tłumaczę.
Paplać bez zrozumienia, albo kopiować z chataGPT, ale w dalszym ciągu bez zrozumienia to jednak nie moja domena.
A teraz z wyprzedzeniem.
Tak, to jest możliwe ze znasz temat o którym piszesz.
To prawie pewne, że wiesz na ten temat więcej niż ja.
Przyznaję to bez gównoburzy.
A teraz zjedz kolację i idź do łóżka.
A ja mam i tak ładniejszy rowerek, a ty nie masz rowerka i ja mam zegarek.

Jaki masz zegarek?
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-13, 21:12
htp napisał/a:

Jaki masz zegarek?

A taki ladnyyyyy, on jest na baterieeee!
Ma gumowy paseeeeeczek.
Zgłoś
htp 2025-03-13, 21:16
Fotopstrykacz napisał/a:

A taki ladnyyyyy, on jest na baterieeee!
Ma gumowy paseeeeeczek.

Bo się zastanawiam, czy mam ci go zazdrościć.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-13, 21:19
htp napisał/a:

Bo się zastanawiam, czy mam ci go zazdrościć.

I rowerek i zegarek są czerwone!
Śmiało możesz mi zazdrościć, bo jak nie będziesz mi zazdrościł to będę się czul niedowartościowany i poskarżę się mamie!
Zgłoś
PabloSkills 2025-03-13, 23:28 1
To klient pewnie bo czas minął. Inni czekają.
Zgłoś
raistpol 2025-03-14, 3:54 1
jezus maria, jak skaczą z klifów to walą na wyprostowaną sylwetkę i nawet stopy mają napięte jak struna
Zgłoś
Will70 2025-03-14, 11:19
raistpol napisał/a:

jezus maria, jak skaczą z klifów to walą na wyprostowaną sylwetkę i nawet stopy mają napięte jak struna

I wcześniej wrzucają kamyk zielony, żeby rozładować napięcie powierzchniowe. Ten chyba nie miał kamyka. Ani klifu.
Zgłoś
abdul997 2025-03-14, 11:56
Wie ktoś czy przeżył?
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-14, 13:08
Dzikijones napisał/a:

Gdyby skoczył na "bombę" to flaki by mu mordą wyszły

Per uno-C🤬ja prawda. Per secudno uno- ktoś z odpowiednim doświadczeniem bez problemu by wyszedł cało z tego lotu.
Zgłoś
raistpol 2025-03-14, 14:20
Will70 napisał/a:

I wcześniej wrzucają kamyk zielony, żeby rozładować napięcie powierzchniowe. Ten chyba nie miał kamyka. Ani klifu.

jak już cfaniakujesz to chociaż miej do czego

Point your toes and squeeze your legs together before hitting the water. This applies to both diving head first and diving feet first. You want your body to be rigid like a plank. This will ensure that your body will easily glide through the water’s surface rather than slam against it.

Zgłoś
Will70 2025-03-14, 15:01
raistpol napisał/a:

jak już cfaniakujesz to chociaż miej do czego
Point your toes and squeeze your legs together before hitting the water. This applies to both diving head first and diving feet first. You want your body to be rigid like a plank. This will ensure that your body will easily glide through the water’s surface rather than slam against it.

Ale co to zmienia? Wyobrażasz sobie, że gość w bucikach obciąga paluszki? 😆 To co wrzucasz dotyczy innego przypadku. Tutaj gość zaj🤬 jak w beton.
Zgłoś
parapsychol 2025-03-14, 20:55
co do twardosci wody to pamietam ze chyba skok z 40m do wody to jak na beton z ilus tam metrow
Zgłoś
ph5i5 Wczoraj 5:25
Kilka lat temu, przede mną, z tej samej platformy, startowało małżeństwo lecące w tandemie. Przed lądowaniem w oceanie zauważyłem "meduzę", gdy wyładowałem okazało, że się, że małżeństwo dostało boczny podmuch, którego nie opanowali i zaplątali się w skrzydło, Spadochron pilota był źle spakowany i nie rozłożył się, a pilot po kilku sekundach wypiął się i przywalił z 500m do wody, Ta meduza, którą widziałem, to był jego spadochron. Zapas małżonki też był jakoś ujowo spakowany, połamała się ale przeżyła.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem