Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brzmi jakbyście nie wiedzieli co to chatGPT nie dziękujcie xD
Owszem. Wiedzą i nawet używają, ale jeżeli o mnie chodzi, to ja wole wiedzieć co komu tłumaczę.
Paplać bez zrozumienia, albo kopiować z chataGPT, ale w dalszym ciągu bez zrozumienia to jednak nie moja domena.
A teraz z wyprzedzeniem.
Tak, to jest możliwe ze znasz temat o którym piszesz.
To prawie pewne, że wiesz na ten temat więcej niż ja.
Przyznaję to bez gównoburzy.
A teraz zjedz kolację i idź do łóżka.
A ja mam i tak ładniejszy rowerek, a ty nie masz rowerka i ja mam zegarek.

Owszem. Wiedzą i nawet używają, ale jeżeli o mnie chodzi, to ja wole wiedzieć co komu tłumaczę.
Paplać bez zrozumienia, albo kopiować z chataGPT, ale w dalszym ciągu bez zrozumienia to jednak nie moja domena.
A teraz z wyprzedzeniem.
Tak, to jest możliwe ze znasz temat o którym piszesz.
To prawie pewne, że wiesz na ten temat więcej niż ja.
Przyznaję to bez gównoburzy.
A teraz zjedz kolację i idź do łóżka.
A ja mam i tak ładniejszy rowerek, a ty nie masz rowerka i ja mam zegarek.
Jaki masz zegarek?
Jaki masz zegarek?
A taki ladnyyyyy, on jest na baterieeee!
Ma gumowy paseeeeeczek.

A taki ladnyyyyy, on jest na baterieeee!
Ma gumowy paseeeeeczek.
Bo się zastanawiam, czy mam ci go zazdrościć.
Bo się zastanawiam, czy mam ci go zazdrościć.
I rowerek i zegarek są czerwone!
Śmiało możesz mi zazdrościć, bo jak nie będziesz mi zazdrościł to będę się czul niedowartościowany i poskarżę się mamie!

jezus maria, jak skaczą z klifów to walą na wyprostowaną sylwetkę i nawet stopy mają napięte jak struna
I wcześniej wrzucają kamyk zielony, żeby rozładować napięcie powierzchniowe. Ten chyba nie miał kamyka. Ani klifu.
Gdyby skoczył na "bombę" to flaki by mu mordą wyszły
Per uno-C🤬ja prawda. Per secudno uno- ktoś z odpowiednim doświadczeniem bez problemu by wyszedł cało z tego lotu.
I wcześniej wrzucają kamyk zielony, żeby rozładować napięcie powierzchniowe. Ten chyba nie miał kamyka. Ani klifu.
jak już cfaniakujesz to chociaż miej do czego

Point your toes and squeeze your legs together before hitting the water. This applies to both diving head first and diving feet first. You want your body to be rigid like a plank. This will ensure that your body will easily glide through the water’s surface rather than slam against it.

jak już cfaniakujesz to chociaż miej do czego
Point your toes and squeeze your legs together before hitting the water. This applies to both diving head first and diving feet first. You want your body to be rigid like a plank. This will ensure that your body will easily glide through the water’s surface rather than slam against it.
Ale co to zmienia? Wyobrażasz sobie, że gość w bucikach obciąga paluszki? 😆 To co wrzucasz dotyczy innego przypadku. Tutaj gość zaj🤬 jak w beton.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie