Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba "najbezpieczniej" jest w takiej sytuacji jest spadać na "bombę"....
Chyba na płasko. Jak spadnie z tej wysokości na wodę, to morda zdemolowana i wszystkie podroby zniszczone. Woda jest bardzo twarda.
Chyba na płasko. Jak spadnie z tej wysokości na wodę, to morda zdemolowana i wszystkie podroby zniszczone. Woda jest bardzo twarda.
Gdyby skoczył na "bombę" to flaki by mu mordą wyszły
Woda jest bardzo twarda.
Twardość wody – cecha wody, będąca funkcją stężenia kationów wapnia (Ca2+) i magnezu (Mg2+) oraz opcjonalnie żelaza(II) (Fe2+) i manganu(II) (Mn2+)[1].
Twardość wody – cecha wody, będąca funkcją stężenia kationów wapnia (Ca2+) i magnezu (Mg2+) oraz opcjonalnie żelaza(II) (Fe2+) i manganu(II) (Mn2+)[1].
A co nie wiedziałaś?
Nie dziwi mnie to, jeżeli miałaś takiego nauczyciela jak na tym filmiku.
Nie dziękuj, ja chętnie błądzącym pomagam.

A co nie wiedziałaś?
Nie dziwi mnie to, jeżeli miałaś takiego nauczyciela jak na tym filmiku.
Nie dziękuj, ja chętnie błądzącym pomagam.
To podpowiedz, jak wygląda rozliczenie podatkowe przy zakupie udziałów spółki z o.o. i płatności wekslem.
To podpowiedz, jak wygląda rozliczenie podatkowe przy zakupie udziałów spółki z o.o. i płatności wekslem.
Po polsku i w Polsce to nie mam pojęcia, ale po niemiecku i na niemieckim prawie finansowym, to za jakieś dwa tygodnie mogę odpowiedzieć. Oczywiście w języku niemieckim! Kopiuj, wklej und fertig. Tłumaczyć tego nie będę.
Po polsku i w Polsce to nie mam pojęcia, ale po niemiecku i na niemieckim prawie finansowym, to za jakieś dwa tygodnie mogę odpowiedzieć. Oczywiście w języku niemieckim! Kopiuj, wklej und fertig. Tłumaczyć tego nie będę.
brzmi jakbyście nie wiedzieli co to chatGPT

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie