Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
justa_85 2023-07-28, 10:08
cortizol napisał/a:

Ale łypę temu Potrillo musiało uwalić pięknie. Krwi od groma i został skremowany. Ciekawe czy gdzieś są zdjęcia ciał

Nie ma zdjęć innych osób. Jest tylko ten jeden co leży z głową przekręconą . Wygląda jakby mu kark skręcili
Zgłoś
Pawehan 2023-07-28, 14:53 1
cortizol napisał/a:

Ale łypę temu Potrillo musiało uwalić pięknie. Krwi od groma i został skremowany. Ciekawe czy gdzieś są zdjęcia ciał

Ja też się kiedyś skremowałem cały kremem Nivea . Tak fest.
Zgłoś
cortizol 2023-07-28, 22:13
Pawehan napisał/a:

Ja też się kiedyś skremowałem cały kremem Nivea . Tak fest.

Suche jak Twoje pięty. Fachowa nazwa „spalenia ciała” brzmi kremacja.

justa_85 napisał/a:

Nie ma zdjęć innych osób. Jest tylko ten jeden co leży z głową przekręconą . Wygląda jakby mu kark skręcili

Zapewne. Główne obrażenia tyczyły się kręgosłupa i czaszki
Zgłoś
Ruuubik 2023-07-29, 14:32
sharpshuter napisał/a:

Ten jeden nie przykryty to nawet wygląda na w jednym kawałku

Który z nich to w ogóle był?
Zgłoś
Jago 2023-07-29, 17:45
Ruuubik napisał/a:

Który z nich to w ogóle był?

Długo to rozkminiałam. Michał miał inne włosy, Marcin to podobno ten w czerwonych butach więc zostaje Olek i Patryk. Generalnie to żadnego z nich to ciało nie przypomina ale idąc drogą eliminacji obstawiałabym Patryka.
Zgłoś
Pawehan 2023-07-29, 22:29
Jago napisał/a:

Długo to rozkminiałam. Michał miał inne włosy, Marcin to podobno ten w czerwonych butach więc zostaje Olek i Patryk. Generalnie to żadnego z nich to ciało nie przypomina ale idąc drogą eliminacji obstawiałabym Patryka.

Ten nie przykryty .którego widać to Peretti król życia? Chyba nie bo miał zapuszczoną brodę.
Zgłoś
Jago 2023-07-30, 10:51
No to jest ogólnie dobra zagadka. Ja próbowałam to rozkminić i po włosach i po budowie ciała ale nie pasuje mi to do nikogo. Też nie widzę brody ale brałam pod uwagę, że może mogła być krótsza. Na zdjęciach wydawało mi się, że Olek był masywniejszy niż ten leżący ale nie mam pewności. Równie dobrze może to być Olek ale Michała i Marcina bym wykluczyła
Zgłoś
Pawehan 2023-07-31, 9:41
W każdym razie ta osoba którą widać na zdjęciu musiała siedzieć po lewej stronie samochodu, ponieważ głowę ma odchyloną w prawo co jeszcze bardziej wskazywałoby na kierowcę Patryka .
Chyba dobrze tego nie widać , ale ma mocno wgniecioną czaszkę i złamania kości twarzy z lewej strony .

Dlatego tak trudno go rozpoznać po takim liftingu, ale to jest właśnie młody PP
Zgłoś
ktosik123 2023-07-31, 18:16 2
Pawehan napisał/a:

to jest właśnie młody PP

to nie Patryk, a Michał
Zgłoś
Mefibaranek 2023-07-31, 19:24
ktosik123 napisał/a:

to nie Patryk, a Michał

Potwierdzam, to jest Michał.
Zgłoś
Jago 2023-07-31, 23:16
Mefibaranek napisał/a:

Potwierdzam, to jest Michał.

Po czym to stwierdzacie? Mi włosy w ogóle nie pasują do niego patrząc oczywiście po zdjęciach z fb I ig
Zgłoś
Pawehan 2023-08-01, 11:17
Co tam włosy. Po tygodniu już potrafią sporo zmienić , odrosnąć i przyciemnić się , jeśli golone są maszynką często .
Zgłoś
Jago 2023-08-01, 22:09
Pawehan napisał/a:

Co tam włosy. Po tygodniu już potrafią sporo zmienić , odrosnąć i przyciemnić się , jeśli golone są maszynką często .

Michał miał dłuższe włosy, a denat ma dość krotkie, dlatego ta teza mnie zdziwiła
Zgłoś
ktosik123 2023-08-02, 11:31
Jago napisał/a:

Michał miał dłuższe włosy, a denat ma dość krotkie, dlatego ta teza mnie zdziwiła

Sama długość włosów to jednak trochę za mało,. A wiem, że to Michał od osoby znającej sprawę.
Zgłoś
Sunday_underground 2023-08-03, 11:01 4
Ten nie zkaryty to pasażer, On jako jedyny był jeszcze reanimowany. Kierowca to ten w czerwonych butach, dwójka co siedziala z tyłu jest wyciągana przez strażaków z samochodu przez bagażnik, widać na fotach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem