Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
luuuukasz24 2023-07-15, 18:34 32
Wracali z miejscówek nielegalnych nocnych wyścigów. W Krakowie istnieją dwa takowe pod nazwą NFS Cracow i Speed Up. Bohater tego zdarzenia był częstym uczestnikiem tego drugiego. Wiem, bo osobiście nie raz w tym uczestniczyłem. Z tym że na NFS bo tam właściel jednego bananowca wraz z innymi bananowcami spotykają się na prywatnym placu jego tatulka złodzieja firmy AGMAZ i LUKMAZ o którym też ostatnio było głośno obok stacji. Pokręcą boczki, postrzelają z wydechów a po 12 w nocy rura na miasto próbować się na tzw ćwiarach na których wygrana decyduje tylko moc silnika bo skila tam żadnego. Paradoksalnie tydzień temu policja zorganizowana duża obława na tych zawodników
Zgłoś
Dkusz 2023-07-15, 19:03
frbolo1987 napisał/a:

A tak przed wypadkiem

Co ty pierdolisz to nie ta meganka. Ta co się rozbiła była generację starsza
Zgłoś
adderwlkp 2023-07-15, 19:09 7
Dkusz napisał/a:

Co ty pierdolisz to nie ta meganka. Ta co się rozbiła była generację starsza

Zgłoś
Marian_Koniuszko 2023-07-15, 19:28 40
@adderwlkp

To syn prostytutki podominował i poatakował zakręty...
Mieszkańcy Krakowa trochę odetchną- 4 delikwentów mniej, do hałasowania pod oknami, przy piątku i sobocie wieczorem.
Zgłoś
smc 2023-07-15, 20:02 15
To teraz poważnie:

Biegły z dziedziny motoryzacji ocenił, że kierowcę zaskoczyły barierki. W pierwszą nawet uderzył uszkadzając prawy reflektor. Pieszego nie miał szans zobaczyć, więc chujek miał po prostu szczęście.

Po to jest ograniczenie do 50km/h, bo po prostu nie da się bezpiecznie przejechać przez centrum 120km/h. A więcej nie miał.

Kolejna sprawa: "Śmiało, zmieścisz się..."
Zgłoś
Kris891 2023-07-15, 20:08 4
Pieszy odwalił kawał dobrej roboty tutaj Kierowca zobaczył,że ktoś zaczyna wchodzić na drogę przy zapierdalaniu prawie 120km/h w obszarze zabudowanym i w dodatku przed wjazdem gdzie połowa mostu jest remontowana, spanikował dal po heblach a reszta wiadomo jak się zakończyła..... Takie jest moje zdanie.Mogli szybciej zapierdalać
Zgłoś
frbolo1987 2023-07-15, 20:18 10
Na nagraniu z monitoringu widać ewidentnie że jechał środkowym pasem dokładnie na pachołki i uderzył w drugi pachołek jak uciekał ze swojego pasa.

Zgłoś
elim 2023-07-15, 20:43 17
Słyszałem w wczorajszej nocy jak przez Kraków przed trzecią jakiś debil jechał wyjąc przy tym niemiłosiernie silnikiem, mam nadzieję że to właśnie ten, będzie jednego nocnego wyjca mniej.
Zgłoś
rekineke21 2023-07-15, 20:44 21
To trzeba być zjebanym żeby fabrycznie spierdoloną renówką jak wyszła z fabryki jechać gdziekolwiek. W tych samochodach megane/clio od lat jest znany problem z blokującymi się tylnymi hamulcami niezależnie od wersji . Nawet żukiety mają dokładnie ten sam problem że randomowo zapinają rękaw. Swoją drogą również trzeba być spierdolonym żeby zapierdalać po mieście . Rozumiem , na światłach się złapać,, przed jakimś wiaduktem albo obwodnicą 1, 2, i dość , gdzieś gdzie nie ma skrzyżowań i przejść dla pieszych, a nie zapierdalać bez sensu. Byli debilami - trudno. To dobrze że nikomu postronnemu się nic nie stało.
Zgłoś
WS46 2023-07-15, 20:47
Głupota nie boli
Zgłoś
Marcusfff 2023-07-15, 20:50 6
Widać Pirelli Trofeo R na chwilę puściły drogę. Parafrazując klasyka- ztuningujesz, ulepszysz a wypadek i tak się zdarzy
Zgłoś
seliustius 2023-07-15, 20:54
Wygląda jakby zauważył tego zjeba co chciał wejść na jezdnię i zaczął gwałtownie hamować p oczyma wpadl w poślizg, tak czy siak mógł zabrać po drodze kolegę, który nie wie gdzie się przechodzi przez ulicę
Zgłoś
AlanOgórek 2023-07-15, 20:56
Spanikował przed czerwonym.

Zgłoś
gregorybe 2023-07-15, 20:59 2
Coś mi tu śmierdzi. Piszą, że cztery ofiary a auto jak widać dwu osobowe bo z tyłu kanapy nie ma
Zgłoś
bartii_mario 2023-07-15, 21:05 5
gregorybe napisał/a:

Coś mi tu śmierdzi. Piszą, że cztery ofiary a auto jak widać dwu osobowe bo z tyłu kanapy nie ma

Patusom nie przeszkadza zapierdalanie ponad 100km/h w mieście a brak kanapy będzie przeszkadzał? xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem