📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
NosaczPL napisał/a:
to po co ona wogule jest jak by nie pomogła ^ po co to się ją stosuję ? tak dla beki ? czy by ładnie wyglądało .... ^ co ty pierdolisz ^
Po to, że gdyby klatka tam została to by było dwóch, nie czterech. Klatki nie było w ogóle, dlatego ich zgniotło.
A gdyby była to przy tej prędkości mogliby się pobijać, wstrząs mózgu (to im nie groziło bo nie mieli). No kurwa hamujesz ze 160 do 0 w sekundę na murze. To nie to samo co WRC rolujące po szutrze czy miękkim polu. Klatka jest do wyścigów, a nie do miasta. Tak ciężko to rozumieć? Fizyki w szkole nie miałeś?
Gdyby tam była klatka to może by tylko dwóch się rozwaliło, mogliby przeżyć ale masa urazów wewnętrznych, może kręgosłup pęknięty, pasy by ich ściągnęły do foteli itp. A tak to 4 tatary.
I bardzo dobrze.
A pieszy nie ma nic do rzeczy, gość wyjebał w słupki zamykające pas. Pieszy ma szczęście, że odskoczył. Gdyby tam miał pieszego ominąć to by w prawo kręcił, nie lewo.
adderwlkp napisał/a:
Klatka chyba za dużo nie pomogła.
Bo to nie klatka. To wyspawane pare rurek i przykrecone na sruby 10tki lub 13stki w czterech miejscach.
Z prawdziwa klatka nie mozna jezdzic po drogach publicznych.
Ta ze zdjecia to ma tylko ladnie wygladac.
Anal_Ogórek napisał/a:
Spanikował przed czerwonym.
Tam czerwone najpierw zapala się dla mostu, potem dla alei. Faza zielona strona północnej trwa te 20-30 sek dłużej. Jeździłem tamtędy ostatni rok do roboty, to juz sie kurwia nauczyłem.
Paprykarzszczecinski napisał/a:
Wina kierowcy debila który zapieprza 160 km w terenie zabudowanym. Ma za swoje.
Ciekawe czy zabiorą mu prawko ?
Budrys2000 napisał/a:
To byli wspaniali ludzie, ogromna strata dla społeczeństwa
Można wiedzieć czym to gówno tak cię zachwyciło?
No i pięknie, pula genów musi się jakoś oczyszczać. Dobrze że nie zrobili krzywdy nikomu innemu. Ludzkość na tym tylko skorzysta.
Ta renowka to dzisiaj to samo co kiedyś honda sywik kurwa, bardzo dobry silnik aby wjebać mu turbiny i inne gówna aby zapoerdalal tak jak kiedyś honda zanim napiszesz że to auto to gówno to poczytaj pooglądaj i sie wypowiadaj.
Wklejam linka dla tych co bronią tego ... tablica-rejestracyjna.pl/KR8SN51
Na szcEscie już bezpieczniej
Na szcEscie już bezpieczniej
Tutaj dobry byłby filmik z tego zdarzenia z podkładem dźwiękowym :,,Ale urwał"
hakunamatata napisał/a:
Jest mowa o czterech trupach, a tu pełna klatka z tyłu.
Co ty jebiesz, dwu miejscowa meganka to się nazywa Rs Performance i jest malowana na biało.
Zresztą nie może być dwumiejscowa , bo konkurencja ma po cztery siedzenia, np golf R albo I30 N.
Nie mówiąc o Mercedesie który ma w serii 430 koni i napęd na 4 koła. A45
gdyby mamusia nie pożałowała grosza ......
Megane R.S. Trophy-R nie ma siedzeń z tyłu , zwykłe Rs ma.
kris1978 napisał/a:
Można wiedzieć czym to gówno tak cię zachwyciło?
Oczywiście, że można. Niczym. Dlatego post okraszony był puszczeniem oczka, które miało cię nakierunkować na właściwe odczytanie ironii.
Budrys2000 napisał/a:
Oczywiście, że można. Niczym. Dlatego post okraszony był puszczeniem oczka, które miało cię nakierunkować na właściwe odczytanie ironii.
[quote]
Przecież ten gościu to jakiś kiep, ma niby 44 lata, a nie wyłapał, że to sarkazm...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów