Parę lat temu jeszcze ćwiczyłem parkour, teraz męczę się jak idę po browar do sklepu, a typ ma 46 lat i ma siłę ... ech. Trzeba się za siebie wziąć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pszeszłem całego asasyn krid 2 i wiem co to parkur
Ćwicze parkajra.
Niby ćwiczyłeś parkour a nie wiesz, że nie parkourowiec tylko traucer a dla kolesia piwo
adrian1958 napisał/a:
Niby ćwiczyłeś parkour a nie wiesz, że nie parkourowiec tylko traucer a dla kolesia piwo
Jak ćwiczyłem to jeszcze nie powymyślano tych śmiesznych nazw, była nas w Polsce garstka ludzi, dopiero po jakimś czasie dowiedzieliśmy się jakie ewolucje wykonujemy (nazwy) bo w necie się o tym nie mówiło. Podsumowując : ćwiczyłem Parkour, a nie wymowę. I nie Traucer tylko Traceur albo freerunnner
j4bolbp napisał/a:
następny internetowy znawca...nie mówi się parkourowiec tylko traucer
chuja to przecież książę persji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów