Parę lat temu jeszcze ćwiczyłem parkour, teraz męczę się jak idę po browar do sklepu, a typ ma 46 lat i ma siłę ... ech. Trzeba się za siebie wziąć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo pozytywny koleś. Takich powinna policja zatrudniać, a nie grubasów i leni.
To je ameryka, bedzie mial 90 lat to sie wezmie za wydobywanie zlota.
ja, jak zawsze chcialem cos przeskoczyc, to zahaczałem girami i spadałem na morde...
liSSek napisał/a:
ja, jak zawsze chcialem cos przeskoczyc, to zahaczałem girami i spadałem na morde...
Musisz dłużej przytrzymywać spację.
David Belle, twórca Parkour, w tym roku kończy 40 i chyba nie narzeka
to się weź
ćwiczyłem parkoura zanim to było modne!
RutQ napisał/a:
Bardzo pozytywny koleś. Takich powinna policja zatrudniać, a nie grubasów i leni.
Państwo miałoby wtedy jeszcze większe wpływy z mandatów. Mam tutaj na myśli poważne przestępstwa na czele z piciem piwa na ławeczce, tudzież w bramie czy pod sklepem.
Szacunek że w wieku 46 lat dalej trenuije, ale nie pokazał tu niczego czego by się nie zrobiło po kilku dniach treningu
@sinda poczekaj aż będziesz miał 46 lat i wrzuć nam filmik jak tak skaczesz ok?
Ale nie wrzucisz bo 100m do sklepu będziesz jechał samochodem....
Dobrze , ze nie mam takiego ojca. W chuj siara by byla... ja na kompie on na dworze
virusotron napisał/a:
@sinda poczekaj aż będziesz miał 46 lat i wrzuć nam filmik jak tak skaczesz ok?
Ale z czym Ty mi tu kurwa wyskakujesz, napisalem ze szacunek do niego ze w wieku 46 lat trenuje.
Czytanie ze zrozumieniem sie klania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów