📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szachu44 napisał/a:
trzeba być naprawdę wielkim hipokrytą
Kto nie jest hipokrytą, niech pierwszy rzuci kamieniem.
johnyzlampy napisał/a:
Jak ktoś jest debilem i pali to gówno to niech gnije w pierdlu.
Pewnie. Zamiast zajarać na spokojnie gibona, lepiej wziąć i wypierdolić 0.7l naraz jak kolega w kilku filmikach niżej.
Niewiedza, ignorancja, debilizm?
A co do cen, to po dekryminalizacji ceny zostałyby takie same.
Linekk napisał/a:
Mniemam, że o przeszukanie chodzi czy coś takiego. W jakich rejonach używa się takiego zwrotu?
Mniema że chciałeś udowodnić sobie i mi że jesteś o niebo inteligentniejszy. Pudło, to że jesteś tutaj modem nie sprawia że pozjadałeś wszystkie rozumy
Wracając do tematu, nagłaśniajcie sprawę! Trzymajcie kciuk, może już dzisiaj zapadnie decyzja którym da wielu wolność i bezstresowe łażenie po mieście z gibonem w kieszeni Chodź ciężko tu mówić o rewolucji i zmianie prawa z dnia na dzień, to jak najbardziej warto popierać tę inicjatywę
Globusick napisał/a:
Mniema że chciałeś udowodnić sobie i mi że jesteś o niebo inteligentniejszy.
Nie mam piętnastu lat aby cokolwiek, komukolwiek udowadniać. Zadałem proste pytanie a odpowiedź uciekła w innym kierunku.
Linekk napisał/a:
Mniemam, że o przeszukanie chodzi czy coś takiego. W jakich rejonach używa się takiego zwrotu?
ja tam używam słowa "fiskać" jako zgrabne określenie obierania orzecha laskowego aka. fistaszka z łupinki, chociaż teoretycznie jest to slangowe "przeszukać". jakoś do orzeszków bardziej pasuje
Linekk napisał/a:
Nie mam piętnastu lat aby cokolwiek, komukolwiek udowadniać. Zadałem proste pytanie a odpowiedź uciekła w innym kierunku.
Czyli źle wyczytałem twoje intencje? Bo jestem głęboko przekonany że wiesz o co mi chodziło.
Globusick napisał/a:
Czyli źle wyczytałem twoje intencje?
Tak, dokładnie,
Globusick napisał/a:
Bo jestem głęboko przekonany że wiesz o co mi chodziło.
właśnie, że nie wiedziałem, chciałem się upewnić czy to jest to o czym myślałem.
Najlepsze były by hodowle domowe - sadzisz palisz i lejesz na umowę jak to kiedyś ktoś zaśpiewał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów