Miecz wart miliony dolarów - przepadł na zawsze?
Ee tam, mój miecz jest wart dużo więcej. Jest bezcenny wręcz
Katana to gówno wykreowane przez Hollywood.
Jeśli tylko do kina z Hollywood się ograniczasz i nie masz świadomości, że amerykańskie kino jedynie czerpało z bardzo popularnych na zachodzie filmów japońskich reżyserów to z czym do ludu?
Samuraj nie ma jakichkolwiek szans z jego rówieśnikiem z Europy, w każdym czasie.
Czyli w pojedynkach bronią białą musi obowiązywać cenzus wiekowy? Pozwól że spytam - piłeś coś?
Jeśli tylko do kina z Hollywood się ograniczasz i nie masz świadomości, że amerykańskie kino jedynie czerpało z bardzo popularnych na zachodzie filmów japońskich reżyserów to z czym do ludu?
Czyli w pojedynkach bronią białą musi obowiązywać cenzus wiekowy? Pozwól że spytam - piłeś coś?[/quote
Ale ludzie sie jarają katną, która w rzeczywistości nie była super ultra bronią. To filmy stworzyły legendę o jej swietności.
Cały_Internet napisał/a:
Czyli w pojedynkach bronią białą musi obowiązywać cenzus wiekowy? Pozwól że spytam - piłeś coś?[/quote
Ale ludzie sie jarają katną, która w rzeczywistości nie była super ultra bronią. To filmy stworzyły legendę o jej swietności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów