18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
borisklinga 2010-03-01, 15:29
pjerszy ~!

Zgłoś
I................d 2010-03-01, 15:35 1
@up - czysty spam ze smoga...
Mógł by ktoś polską czcionkę dać. Ta coś nie wyraźna.
Zgłoś
wójek 2010-03-01, 15:37 1
100lec napisał/a:

@up - czysty spam ze smoga...

pokaz orginalny link, ze smoga.
Zgłoś
A................t 2010-03-01, 15:49 2
borisklinga,

100lec, a znasz Ty w ogóle znaczenie słowa "spam" ?
Zgłoś
Tomaszu 2010-03-01, 15:52 5
Chodzi o posty typu "pierwszy" a'la uzytkownicy smoga.. Spam w sensie niepotrzebna/zbędna/dziecinna wiadomość.

100lec napisał/a:

Dawno, dawno temu kiedy jeszcze po ziemi wędrowały wampiry a do drzew były przywiązywane dziewice, jeden z ostatnich przedstawicieli gatunku krwiopijców przemierzał późną nocą doliny ciemnych lasów w poszukiwaniu swojej ofiary..

Ośmiuset letni starzec, namiastka dawnego zabójcy, kroczy o lasce pośród drzew.
Grobową ciszę zakłóca jedynie odgłos jego powolnych kroków i delikatny szum wiatru poruszający gałęziami.

Jego kości, słabe i kruche ze starości, ledwo wloką obwisłe ciało wampira. Ostre niczym brzytwy niegdyś pazury, dawno już odpadły.

Węch ledwo rozpoznaje zapach krwi.
Kły także już wypadły.

Pozostał mu jedynie słaby słuch i wzrok, by wypatrzyć ofiarę w ciemnościach i zapolować. Starec zdaje się coś dostrzec.

To dziewica. Zmarznięta, przywiązana nago do drzewa dziewczyna. Drżąca z zimna już wie co ją czeka. Nawet nie próbuje krzyczeć.
Poddała się.
Przerażona patrzyła w oczy bestii i czekała.
Zapanowała cisza.

Ofiara patrzyła zabójcy prosto w oczy oczekując na śmierć. Każda sekunda ciągnęła się w nieskończoność. Pusty wzrok zabójcy przeszywał ją na wylot. Dlaczego jeszcze nie zabił - nie wiedziała. Czekała w niepewności. Może jeszcze nie wszystko przesądzone?
W końcu nie wytrzymała tak silnej presji..

Na co czekasz, bydlaku?!
Zgłoś
Kastrator 2010-03-01, 16:45 2
Na okres!
Zgłoś
A................x 2010-03-02, 12:35 1
Mógł nie pochylać czcionki, o wieeeeeele lepiej by się czytało. Ale na szczęście nie czytałem komentarzy, tylko przebrnąłem przez oryginał
Zgłoś
gr3g0r 2010-03-02, 15:42
Wszystko ładnie, tylko wkradł się mały błąd ortograficzny. Pisze się "zakłóca", nie "zakłuca"
Zgłoś
wójek 2010-03-02, 17:20
Astrox napisał/a:

Mógł nie pochylać czcionki, o wieeeeeele lepiej by się czytało. Ale na szczęście nie czytałem komentarzy, tylko przebrnąłem przez oryginał

czcionka nie jest z kursywą, taka pochyła normalnie jest..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów