📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Nie lepiej jakbyś te wszystkie swoje obrazki wrzucił w jeden temat?
Zdania są podzielone...
Hehe, nikt nie lubi warszawiaczków. Można hejtować, że niby nie zrozumiałem obrazka
Jeśli myślisz, że nikt nie lubi warszawiaczków to znaczy, że należysz to grupy tych umysłowych wieśniaczków.
Pewnie z Warszawiakiem nie gadał, nie mówiąc o obecności w tym mieście i próby poznania tego miasta, ale pierdol pierdol
IwanMT napisał/a:
Jeśli myślisz, że nikt nie lubi warszawiaczków to znaczy, że należysz to grupy tych umysłowych wieśniaczków.
Pewnie z Warszawiakiem nie gadał, nie mówiąc o obecności w tym mieście i próby poznania tego miasta, ale pierdol pierdol
znalazł się obrońca zwierząt
Zajebiste te twoje obrazki, naprawdę. Ale wypierdalaj na deviantart czy podobną stronkę.
elkelk, Powiem Ci że fajnie wychodzą te obrazki. Bo mam nadzieję że ich nie podpierdalasz z jakiegoś innego źródła.
Darkstep napisał/a:
Nie lepiej jakbyś te wszystkie swoje obrazki wrzucił w jeden temat?
Nie lepiej, to jak z miksami wypadków, winów, chujów i dzikich węży, oglądanie 100 wypadków na raz jest męczące, i z tym byłoby tak samo. Lepiej dawkować.
elkelk zakladam ze obrazek "pije" do herbu Legii w Cabo da Roca w Portugalii
Narysuj kiedyś portret typowego sadola
Warszawiaków jeszcze zniosę, gorzej z jebanymi hanysami. Nie, nie jestem z Warszawy (w ogóle z mazowieckiego)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów