18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T-Will 2017-02-16, 16:56
Nie ma żadnych dowodów na to, że byli to "kibice" Legii.
Zgłoś
elektr0n1ka 2017-02-16, 17:50
Film z monitoringu.
Zgłoś
barszczzuszkami 2017-02-16, 18:02
@Adrian92 nie pogrążaj się. Skończ już te swoje wywody, bo żal czytać twoje wypociny.
Zgłoś
Logiczny 2017-02-16, 18:23
@Adrian92

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że Ty jesteś Muzułmaninem. Ale...

Zawsze wszystkim w Polsce powtarzam parę rzeczy:

- Muzułmanie w Afryce to tacy sami bandyci jak Polacy w Polsce, Muzułmanie w Europie to tacy sami bandyci jak Polacy kradnący auta w Niemczech. Kradniemy, ale kurwa jebana jakoś w Polsce auta jeżdżą a Polacy mieszkający w Niemczech nie stanowią ogółu. Tak samo jak w Europie, gdzie pani Merkel ściągnęła samych kryminalistów z Afryki i buduje w nas niechęć do nich.

- Jebać Ajax, jebać też anglików, francuzów i hiszpanów, te chujki nas napuszczają na siebie Niemcy na nas, nas na Niemców, Niemców na Ruskich, Ruskich na Niemców, nas na Ruskich i Ruskich na nas. Dlatego jebać zachód.

- zachód jest był i bedzie rabunkowy dopóty, dopóki słowianie się nie zjednoczą i nie rozpierdolą ich, teraz dobrą robotę robią Muzułmanie, przyszli po swoje, za te wszystkie kolonie. Szkoda mi tylko szwabów bo szwaby były nekane przez tych chujków w myckach przed wojną i to przez nich mieli bidę. Odkąd pojawił się pan z wąsem który ich wygonił odtąd Niemcy są potęga i trwa to do dziś.

- Nie mamy nic wspólnego ani z germanami, ani z romanami, ani z anglosasami. Jebać ich. Niech żyją słowianie, i nie dlatego, że się spuszczam co wieczór na myśl o naszej rasie, po prostu długo nie była w modzie, pozostałymi rasami już wymiotujemy tak ich wszędzie pełno, tacy to wiecznie modni i na czasie. Jebać ich.

- Muzułmanie żyją w zgodzie z ruskimi na przykład, z nami tez żyli, w latach 80-tych wysyłaliśmy im inżynierów i roboli, pozwalali nam u nich pić po robocie, byliśmy na dobrej stopie życiowej, parnersko-koleżeńskiej, teraz to spierdoliliśmy.

- zachód depcze flagi polskie, rosyjskie, czeskie, słowackie, bułgarskie, białoruskie itd itp, nagrywają to na filmikach i wrzucają do jutub. Czemu mielibyśmy się nimi przejmować? Jebać ich

pozdrawiam

aha, dzięki za filmik
Zgłoś
froqer 2017-02-16, 18:32 1
Cytat:

Nie ma większego bogactwa od rozumu; nie ma większej biedy od głupoty; nie ma lepszego dziedzictwa niż dobre wychowanie ani lepszego pomocnika od dobrej rady.

Cytat:

Nietolerancja i zabobon zawsze były własnością głupich między pospólstwem i nigdy, jak mniemam, z gruntu wykorzenione nie będą, bo równie wieczne są jak sama głupota. Tam, gdzie dziś piętrzą się góry, będą kiedyś morza, tam, gdzie dziś wełnią się morza, będą kiedyś pustynie. A głupota pozostanie głupotą.

Cytat:

Bóg nie ma głupcom za złe, że się nie uczą, lecz ma za złe mądrym, że nie uczą głupców.

Nie moje. Tak tylko wklejam. Zupełnie bez powodu. Pozdrawiam.
Zgłoś
Desper 2017-02-16, 19:02
@Adrian92 nikt nie zebrał się na odwagę wiec czas ci to powiedzieć... idź opierdalać pałę swoim ukochanym amebom umysłowym którzy lubią być bolcowani w dupę i jebani po ryju przez kolegów.
Zgłoś
grauper 2017-02-16, 21:00
Jak się wpuszcza bydło do lokalu to tak się kończy.
Zgłoś
Hvsarz 2017-02-16, 21:09
Kolejny powód dlaczego normalny obywatel musi mieć prawo do obrony w postaci zakupu urządzenia jakim jest broń.
Zgłoś
exfon 2017-02-16, 23:17
Hvsarz napisał/a:

Kolejny powód dlaczego normalny obywatel musi mieć prawo do obrony w postaci zakupu urządzenia jakim jest broń.

A no rzeczywiście. Wtedy tacy kibole wjebaliby Ci się do klubu i napierdalali po wszystkich stronach świata. Każdy widzi tą broń tylko jako obrona, a nikt jako atak
Zgłoś
MisticEyeJejeje 2017-02-16, 23:23
Jakaś pedalska melina sam bym chętnie to rozjebał i spalił benzyną
Zgłoś
Adrian92 2017-02-17, 1:04
froqer napisał/a:

@Adrian92

Przecież ty nawet nie rozumiesz o czym ja piszę. A ja uważam, że tacy jak ty to zaraza. Nie masz żadnej ideologii, byle napierdalać tych co się bronić nie potrafią albo w zasadzie kogokolwiek, a w dodatku jesteś zwyczajnie mało bystry. Jakby przyjechali narodowcy rosyjscy, też byś napierdalał. A tak naprawdę jedyne co napierdalasz, to niemca po kasku w zaciszu swojego pokoju. I wyobraź sobie, że ja ideologii lewej strony też nie lubię, tylko ja rozumiem dlaczego. I prawda jest taka, że gdyby nie socjalizm, to tacy jak ty jedliby placki z błota, bo nic nie potraficie zrobić.

Szkoda tu mojego czasu na wymyślanie logicznych argumentów - osrasz je i tak, bo ich nie rozumiesz.

Ale ty nic o mnie nie wiesz a piszesz tak jakbyś wiedział, typowa cecha typowej społeczniarskiej kurwy, której wydaje się , że wie wszystko o wszystkich. Hehehehe. Tak, jebie niemca po kasku, ale zapomniałes dodać, ze tym niemcem jesteś ty, chuju bystry hehehe. Jak wspomniałem, bierz mopa i wykurwiaj im szorowac podłogę z tego żalu, cały dzien na sadolu siedzi biedak i nakurwia posty, aż sam się sobie dziwie ze podejmuje tu jakąkolwiek rozmowę ze zjebami internetowymi
Zgłoś
Hvsarz 2017-02-17, 1:08
exfon napisał/a:

A no rzeczywiście. Wtedy tacy kibole wjebaliby Ci się do klubu i napierdalali po wszystkich stronach świata. Każdy widzi tą broń tylko jako obrona, a nikt jako atak

No wiesz, przede wszystkim nazwa BROŃ sugeruje coś.
Ale takie pytanie czy Ty sugerujesz, że wpadł by ktoś, celem zastrzelenia i obchodziłoby go to czy posiada broń legalną czy nie? Gdyby chcieli to i nawet teraz by mogli. Problem w tym, że jak wpada bydło z kijami, to właściciel lokalu zrobić może całe gówno pod siebie i nic poza tym. Gdyby kibole wpadli ze spluwami, a właściciel też ją miał.. cóż co Ty byś zrobił? Zaryzykowałbyś tym, że też możesz dostać kulkę jako napastnik czy wyszedłbyś?
Pomijam fakt, że kibole w 90% są notowani za przestępstwa na tle przemocy, a w takich przypadkach naturalnym jest, że sąd indywidualnie takim osobom prawo do posiadania broni odbiera. I to jest podstawowa różnica, że prawo to można by odebrać, a nie jak teraz łaskawie nadawać...
P.S. Odpowiedz sobie na proste pytanie - o ilu słyszałeś udanych atakach w krajach cywilizowanych, w miejscach gdzie zwykli obywatele mieli przy sobie broń? Bo ja o nawet jednym nie słyszałem. Oczywiście nie twierdzę, że takich w ogóle nie było - być może było ale nie słyszałem o takim, co już samo w sobie obrazuje, że jest to zjawisko niezwykle rzadkie.

Adrian miszczu, weź Ty się już zutylizuj czy coś. Cywilizaca naprawdę nie potrzebuje takiego szczeniackiego fafarafa. Chcesz się tłuc to się tłucz, byle zdala od ludzi, gdzieś wśród swoich w buszu.
Zgłoś
Majozen 2017-02-17, 2:39 3
Adrian92, Nikt Cie nie musi znać, po tym co napisałeś widać wystarczająco wyraźnie jaką jesteś spierdoliną umysłową.

MisticEyeJejeje, idź się jebnij w łeb, najlepiej skacząc z 4 piętra na główkę.
Zgłoś
exfon 2017-02-17, 10:34
Hvsarz napisał/a:

No wiesz, przede wszystkim nazwa BROŃ sugeruje coś.
Ale takie pytanie czy Ty sugerujesz, że wpadł by ktoś, celem zastrzelenia i obchodziłoby go to czy posiada broń legalną czy nie? Gdyby chcieli to i nawet teraz by mogli. Problem w tym, że jak wpada bydło z kijami, to właściciel lokalu zrobić może całe gówno pod siebie i nic poza tym. Gdyby kibole wpadli ze spluwami, a właściciel też ją miał.. cóż co Ty byś zrobił? Zaryzykowałbyś tym, że też możesz dostać kulkę jako napastnik czy wyszedłbyś?
Pomijam fakt, że kibole w 90% są notowani za przestępstwa na tle przemocy, a w takich przypadkach naturalnym jest, że sąd indywidualnie takim osobom prawo do posiadania broni odbiera. I to jest podstawowa różnica, że prawo to można by odebrać, a nie jak teraz łaskawie nadawać...
P.S. Odpowiedz sobie na proste pytanie - o ilu słyszałeś udanych atakach w krajach cywilizowanych, w miejscach gdzie zwykli obywatele mieli przy sobie broń? Bo ja o nawet jednym nie słyszałem. Oczywiście nie twierdzę, że takich w ogóle nie było - być może było ale nie słyszałem o takim, co już samo w sobie obrazuje, że jest to zjawisko niezwykle rzadkie.

Adrian miszczu, weź Ty się już zutylizuj czy coś. Cywilizaca naprawdę nie potrzebuje takiego szczeniackiego fafarafa. Chcesz się tłuc to się tłucz, byle zdala od ludzi, gdzieś wśród swoich w buszu.

No uważam że jak kibole idą się napierdalać z kimś, to będą idioci którzy będą chodzić z bronią. A gdy stanie się legalna, to będzie też w chuj bardziej dostępna nielegalnie do kupienia. A Właściciel knajpki chuja będzie miał coś do powiedzienia, jak wejdzie 5 chłopa i 2 celuje w barmana a reszta do innych klientów.
Nie lubię tego myślenia, że każdy może kupić broń u nas. Jakoś mi to nie pasuje. Mam wrażenie że takie coś trzeba robić stopniowo, z głową a nie na hurra, nagle można kupić sobie giwere.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem