📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki teren publiczny? To własność państwa, chca zamknąć to zamykają. Niech do sądu państwo odda. Cwaniakuje bo wie ze nic mu nie mogą zrobić. Mają goście taką prace i koniec. A koleś pewno dalej u mamusi na garnuszku bo nawet nie ma z czego zadzwonić, a telefon uzywa jako notatnika. Widać ze to zwykły chuj.
Ja tam jestem za legalizacją, właśnie ze względu na historię z prohibicją w stanach. Zresztą, legalna konopia (nie znam slangu) nie byłaby taka atrakcyjna dla gimbusa i tym bardziej Polaka . Paradoksalnie więc podejrzewam, że mogłoby zmaleć uzależnienie od konopi.
kpaxian napisał/a:
Ten gościu ma IDETYCZNY głos i sposób mówienia jak Korwin-Mikke!!! sklonował się?
Właśnie miałem mówić to samo. Czyżby jego synek i miał tak samo najebane do łba jak tatuś?
Widać, że im cholernie głupio
To goście którzy nie chcieli oddać właścicielowi (miastu) squatu w centrum Warszawy.
prawo rynku kurwa mać @bloodwar, ja tam nie jestem za legalizacją. jestesmy zbyt mało wyluzowanym krajem żeby bawic sie w takie rzeczy. przedewszystkim nie powinno sie karać za posiadanie do iluś tam gramó, tak jak w czechach i dużej liczbie krajów zachodnich. uprawa krzaków w domu do paru sztuk tez powinna byc legalna, na własny użytek. co kto pozniej z tym robi to robi to na swoją odpowiedzialnosc (sprzedaż, etc.) ale jezeli duzo ludzi bedzie sie tym zajmowac, to PRAWA WOLNEGO RYNKU mowią o tym, że im większa konkurencja tym niższe ceny i lepsza jakość. nikt nie kupi polki za 4 dychy, kiedy bedzie mogl sie przejsc 100 metrow dalej i dostać holenderke.
Ciekawe czy te cipki by tez tak dociekaly swoich praw, jak by im jeden z drugim hoolsem wpierdolili pod sklepem, ciekawe czy wtedy tez by potrzebowali wylegitymowac policjanta.
Dlatego nie gadam z hipsterami
Mar0
Wiesz co ? Pierwszy raz widze taką opinie jak twoją . I powiem tobie że nie masz nawet w najmniejszym stopniu racji. Pomyśl (nie chce już ciebie wyzywać ) ... chcesz palić ukrywając sie albo nabijajac lufke rozgladajac sie czy ktoś nie patrzy ? Rozumiem ty jestes może kozak i potrafisz skręcic gibona w centrum miasta obok ratusza :/ Jesteś madafakerem życia ktory nikogo sie nie boi i JP na 100 % ... Ja nawet moge tobie skrecic czy nabic lufke pod komisariatem i spalic , ale powiedz mi po co sie bac? Ty widzisz sens palenia ? Moim zdaniem zapalić sie powinno dla relaksu z dobrą muzyka i dobrym towarzystwie a nie z kolegami przed blokiem dla szpanu. Po 2. W polsce nie bedzie pelnej legalizacji , nie bedzie mozna ja sprzedawac ani kupowac , zreszta jedno z drugim sie laczy ;/ Mieszkam 10 km od granicy czeskiej ... i tam nie mozna sprzedawac ani kupowac zadnego palenia , mozna tylko miec na swoje zapotrzebowanie , sa sposoby zeby kupic bez obaw , ale nie ma pelnej legalizacji ktory tyczy sie w sprawach handlu. Po 3 ... Dobra no ale pojdziemy twoim tropem myslenia ze bedzie legalizacja nawet juz w sprzedarzy zielska , okey ... Powiedz mi czy w jedynym kraju na swiecie albo w jednym z nielicznych jak holandia są nalozone gigantyczne akcyzy na trawe ? Chyba nie lałeś .... można tam kupic w kofiku (teraz juz polak nie moze ) grama ważonego za nawet 7 zł w zależności od rodzaju , sposobu hodowli i wielu innych czynników. Na koniec dodam jeszcze że w czechach jak i w wielu innych krajach jest pospolita cena 30 zł za g . Inne ceny pojawiaja sie jak wyzej wspomnialem przy wiekszych ilosciach . A i jescze cos tobie powiem, to co kupujesz to jest syf , czysty syf , nie wiesz co palisz , nie wiesz jak to do ciebie trafi . Wiesz ze to poprostu zielsko ... Nawet jak powiedza tobie jaka to jest odmiana to i tak nie jestes pewny co do tego ... Przeciez maczaja ta trawe w jakis gownach zeby lepjej kopała i wychodziła wiecej objętościowo ... Tak wiec kiedy nadajedzie juz dzien legalizacji to posieje swoje roslinki , poczekam i spale ... Nastepnym razem jak uslyszysz od kolegów newsa to nie wychylaj sie z nimi w internecie ...
A teraz idz do mamusi i poproś o 30 zł i zapal z kolegami przed blokiem ...
Ave JA
Wiesz co ? Pierwszy raz widze taką opinie jak twoją . I powiem tobie że nie masz nawet w najmniejszym stopniu racji. Pomyśl (nie chce już ciebie wyzywać ) ... chcesz palić ukrywając sie albo nabijajac lufke rozgladajac sie czy ktoś nie patrzy ? Rozumiem ty jestes może kozak i potrafisz skręcic gibona w centrum miasta obok ratusza :/ Jesteś madafakerem życia ktory nikogo sie nie boi i JP na 100 % ... Ja nawet moge tobie skrecic czy nabic lufke pod komisariatem i spalic , ale powiedz mi po co sie bac? Ty widzisz sens palenia ? Moim zdaniem zapalić sie powinno dla relaksu z dobrą muzyka i dobrym towarzystwie a nie z kolegami przed blokiem dla szpanu. Po 2. W polsce nie bedzie pelnej legalizacji , nie bedzie mozna ja sprzedawac ani kupowac , zreszta jedno z drugim sie laczy ;/ Mieszkam 10 km od granicy czeskiej ... i tam nie mozna sprzedawac ani kupowac zadnego palenia , mozna tylko miec na swoje zapotrzebowanie , sa sposoby zeby kupic bez obaw , ale nie ma pelnej legalizacji ktory tyczy sie w sprawach handlu. Po 3 ... Dobra no ale pojdziemy twoim tropem myslenia ze bedzie legalizacja nawet juz w sprzedarzy zielska , okey ... Powiedz mi czy w jedynym kraju na swiecie albo w jednym z nielicznych jak holandia są nalozone gigantyczne akcyzy na trawe ? Chyba nie lałeś .... można tam kupic w kofiku (teraz juz polak nie moze ) grama ważonego za nawet 7 zł w zależności od rodzaju , sposobu hodowli i wielu innych czynników. Na koniec dodam jeszcze że w czechach jak i w wielu innych krajach jest pospolita cena 30 zł za g . Inne ceny pojawiaja sie jak wyzej wspomnialem przy wiekszych ilosciach . A i jescze cos tobie powiem, to co kupujesz to jest syf , czysty syf , nie wiesz co palisz , nie wiesz jak to do ciebie trafi . Wiesz ze to poprostu zielsko ... Nawet jak powiedza tobie jaka to jest odmiana to i tak nie jestes pewny co do tego ... Przeciez maczaja ta trawe w jakis gownach zeby lepjej kopała i wychodziła wiecej objętościowo ... Tak wiec kiedy nadajedzie juz dzien legalizacji to posieje swoje roslinki , poczekam i spale ... Nastepnym razem jak uslyszysz od kolegów newsa to nie wychylaj sie z nimi w internecie ...
A teraz idz do mamusi i poproś o 30 zł i zapal z kolegami przed blokiem ...
Ave JA
Policjant to tylko marionetka i nie ma się co za bardzo do niego przypierdalać w takich sytuacjach. Powinien pogadać z osobą, która wymyślała tą blokadę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów