Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no autorzy nie powiem popisali się żądając numerów legitymacji
tak ci siak autor filmiku może beknąć za ujawnienie numerów legitymacji funkcjonarjuszy
Policjant MA OBOWIĄZEK się wylegitymować tak samo jak ja muszę stosować się do poleceń policji KONIEC. A jeżeli chodzi o tych "squatersów" powinno się ich natychmiast zamknąć.
Policjant ma obowiązek podać swoje imię, nazwisko i stopień służbowy. Numeru odznaki podawać nie musi i tutaj zostali niestety "zagadani" przez typa z papierami jak ze Sprawy dla reportera
Ja tam jestem za legalizacją, właśnie ze względu na historię z prohibicją w stanach. Zresztą, legalna konopia (nie znam slangu) nie byłaby taka atrakcyjna dla gimbusa i tym bardziej Polaka . Paradoksalnie więc podejrzewam, że mogłoby zmaleć uzależnienie od konopi.
ogólnie jebacze systemu
którzy zajęli sobie czyjś dobytek i zrobili sobie tam melinę (sqlot )
a teraz w ramach walki z systemem pozywają policję za kasę gazety wybiorczej
Osobiście byłem w tym miejscu co oni rozmawiają . Ten koleś stoi pod samą podstawówką , menelstwo ze slotu robi sobie wypady na dzieciaki żeby się dożywić w ramach walki z systemem .
Budynek który sobie bezprawnie zajęli to same centrum warszawy (1000m ) od pałacu kultury warto gruba kasę .
A te zjeby co widać na filmie to anarchiście i punki
ogólnie jebacze systemu
którzy zajęli sobie czyjś dobytek i zrobili sobie tam melinę (sqlot )
Dobrze, że chociaż wypowiadasz się na temat, o którym masz pojęcie i wiesz jak się pisze SQUAT (spolszczenie - skłot)...
I co, odwoła się kozaczek jeden z drugim do rzecznika prasowego policji, a ten gówno zrobi, czy na prawdę w Polsce są jeszcze idioci wierzący w Prawo? W tym kraju nie ma prawa i szczęśliwi ci, którzy już od dawna o tym wiedzą i się bogacą.
Ohoho odezwała się marginesowa cześć społeczności sadistic czyli ćpuny i tyle, wmawiajcie sobie, że marycha jest nieszkodliwa, jesteście ćpuny i chuj.
Zapytaj starych to się jeszcze zdziwisz, że na nich też tak będziesz musiał wołać.
na miejscu policjantów bym się na wygadanego typa spojrzał, udał głupiego i milczał.
Nie musiałbyś udawać, uwierz mi.
czy na prawdę w Polsce są jeszcze idioci wierzący w Prawo?
Na pewno jest mnóstwo idiotów którzy nie potrafią pisać poprawnie po polsku. NAPRAWDĘ nie rozumiem jak można być takim tępym ortograficznie człowiekiem.
Zapytaj starych to się jeszcze zdziwisz, że na nich też tak będziesz musiał wołać.
Nie musiałbyś udawać, uwierz mi.
Na pewno jest mnóstwo idiotów którzy nie potrafią pisać poprawnie po polsku. NAPRAWDĘ nie rozumiem jak można być takim tępym ortograficznie człowiekiem.
Nie rozumiem odwołania do rodziców, to z udawaniem pokazuje tylko z jakim marginesem mam teraz do czynienia, a przypierdolić się do spacji każdy może. Prawda w oczy kole, założę się, że nie raz ćpałeś przez to się próbujesz usprawiedliwić jak większość ćpunów. Powiedz palaczowi marychy, że jest szkodliwa, powiedz palaczowi papierosów, że sobie szkodzi, powiedz alkoholikowi, że jest alkoholikiem. Każdy cię wyśmieje. Jeżeli chcesz podejmować ze mną dyskusję to podawaj jakieś argumenty. Co to ma być kurwa przypierdalanie się o jedną spację? co ma znaczyć tekst o moich rodzicach? Odpierdol się ode mnie i tyle, powtarzam, marginesie.
Nie rozumiem odwołania do rodziców, to z udawaniem pokazuje tylko z jakim marginesem mam teraz do czynienia, a przypierdolić się do spacji każdy może. Prawda w oczy kole, założę się, że nie raz ćpałeś przez to się próbujesz usprawiedliwić jak większość ćpunów. Powiedz palaczowi marychy, że jest szkodliwa, powiedz palaczowi papierosów, że sobie szkodzi, powiedz alkoholikowi, że jest alkoholikiem. Każdy cię wyśmieje. Jeżeli chcesz podejmować ze mną dyskusję to podawaj jakieś argumenty. Co to ma być kurwa przypierdalanie się o jedną spację? co ma znaczyć tekst o moich rodzicach? Odpierdol się ode mnie i tyle, powtarzam, marginesie.
No widzisz. Parę literek wystarczyło a wyszła Ci słoma z butów. Nie palę fajek, nie palę marychy, alkoholu nie nadużywam - owszem, piję od czasu do czasu.
Dyskusji z Tobą żadnej podejmować nie będę, bo nie ma sensu. Ty wiesz wszystko lepiej. Z góry zakładasz, że masz rację i nie przyjmujesz do wiadomości odmiennego punktu widzenia. To się nazywa ograniczenie. Jesteś tak ograniczony i masz tak zamknięty umysł, że z Tobą nie można prowadzić rzeczowej dyskusji. I nie tłumacz orta 'przypadkową spacją' bo oboje wiemy, że po prostu jesteś głupi, a chciałbyś uchodzić za mądrego.
Pierdoleni awanturnicy. Mają rozkaz nikogo nie wpuszczać to nie wpuszczają. A te chujki się na nich wyżywają i robią wielkie halo. W Syrii by dostał dawno kulkę w łeb i do piachu
Mają rozkaz strzelić ci w łeb i strzelają. Kogo obchodzi ich rozkaz? Miejsce publiczne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów