miodowe Lata jak zwykle trzymają poziom
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
miodowe Lata jak zwykle trzymają poziom
Legia jest słaba bo kurczaki w biedro po 6.99
Jebać piłkę nożną.
internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
właściwy człowiek we właściwej rurze
@Darkstep, czyżbyś był w szkole wybierany do składu jako ostatni, klucho która pewnie nie umie kopnąć prosto piłki ?
Czyżbyś spełniał rolę grubasa którego zawsze stawia się w bramce, żeby ją w całości zasałniał ? Podziel się z nami swoimi wspomnieniami związanymi z piłką.
Czyżbyś spełniał rolę grubasa którego zawsze stawia się w bramce, żeby ją w całości zasałniał ? Podziel się z nami swoimi wspomnieniami związanymi z piłką.
Legia już niedługo w rękach ciapatych z Kataru...
Jack Daniel's napisał/a:
Legia już niedługo w rękach ciapatych z Kataru...
To są marzenia jakiegoś dziennikarza tylko. Zadnych oficjalnych informacji ani nawet wiarygodnych plotek nie było.
Poza tym, wszyscy patrza "o Legia, ze stolycy, jebać ją bo my jestesmy z poznania"
Byliście kiedykolwiek na meczu??
Byłem i na Legii i na Lechu i na paru innych meczach. Atmosfera świetna. Nie mówię o pseudokibicach, bo takich to jest pełno, kretynów, którzy powinni być utylizowani.
Mecz to jedna wielka zabawa, przyśpiewki.
No ale i tak lepiej mówić Legła, jebać Ruch, jebać Lech itp itd. a mogę sobie wyobrazić jak wygląda ten ktoś z drugiej strony co pisze te wszystkie "posty nienawiści".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów