📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A tak jako ciekawostkę pragnę tylko dodać, że jeden z założycieli google (tylko nie pamietam który) też taką zrobił i to duuuuużo lat temu.
To jest tzw drukarka kredkowa które był standardowym wyposażeniem Commodore 64 ale tamte miały 4 kolory
Że tak spytam niekulturalnie: co to za nuta?
Ten ludzik na koniu mnie położył na kolana:)
Zilustrujesz nam jak się położyć na kolanach?
Ja pierdole. To nie ma super hiper szybko drkowac, ani w zajebistych kolorach. Koles to zrobił od tak dla zabawy i zeby zająć czymś łapy ( sam jak nie mam co robic dłubie w lego XD )
Niech mi fagas wydrukuje coś co ma więcej niż jeden kolor.
Że też mazaki nie wyschły
Shadow of Chernobyl
Ja nawet gównianego domku nie potrafiłem zbudować, bo miałem 2 klocki a jeden zgubiłem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów