📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
przynajmniej coś robi, tworzy, rozwija się.
A my siedzimy na dupach przed komputerami, stawiając innym wirtualne piwa.
przynajmniej coś robi, tworzy, rozwija się.
A my siedzimy na dupach przed komputerami, stawiając innym wirtualne piwa.
@up cóż za pochwały godna autokrytyka...
W dodatku fioletowa.
jak dla mnie to bardziej ploter niż drukarka.
Narzekacie bo zazdrościcie. Mnie się tam podoba. Najważniejsze to żeby mieć jakąś pasje w życiu ;p a nie siedzieć przed kompem 24h/7
Ale dla niektórych to właśnie przed kompem 24h/7 to prawdziwa pasja, jesteś niewyrozumiały i niedojrzały jeśli nie wiesz, że różni ludzie to różne pasje i potrzeby.
chyba bym się zesrał z nudów jakby mi prace magisterską drukowało
Asterot napisał/a:
Narzekacie bo zazdrościcie. Mnie się tam podoba. Najważniejsze to żeby mieć jakąś pasje w życiu ;p a nie siedzieć przed kompem 24h/7
To pewnie dlatego ze wszystkich urządzeń typ wybrał drukarkę.
ja robiłem gówniane pojazdy i statki kosmiczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów