Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Thunbi 2014-09-15, 23:10 32
Fajne upamiętnienie tego, słyszałem, że Ruscy podobno planują przeprowadzić inscenizację inwazji na Polskę w skali 1:1, z u życiem współczesnego sprzętu, na pamiątkę inwazji ZSRR, 17 września 1939.
Zgłoś
Borcejn 2014-09-15, 23:27
Zabrakło "Requiem for a dream"
Zgłoś
IjonTichy 2014-09-15, 23:49 5
Błąd: Niemcy zaczęli malować osłony silników samolotów na żółto w trakcie operacji Barbarossa.
Zgłoś
Takagawa 2014-09-16, 0:03
@IjonTichy: Jakby tak już błędy wyciągać to można dołożyć to że wtedy na pojazdach Niemcy mieli białe krzyże
Zgłoś
Xun 2014-09-16, 9:25 1
@up dodatkowo błąd z wystrzałem w pojazdach typu Pz.35 (czeski vz.35). To u góry to raczej element przeciw powrotnika niż samo działo które znajdowało się niżej. Druga sprawa że są to chyba klocki Cobi rodzimej produkcji bo chyba kiedyś produkowali takie ciekawe zestawy.
Zgłoś
edge 2014-09-16, 15:50 3
Xun napisał/a:

@up dodatkowo błąd z wystrzałem w pojazdach typu Pz.35 (czeski vz.35). To u góry to raczej element przeciw powrotnika niż samo działo które znajdowało się niżej. Druga sprawa że są to chyba klocki Cobi rodzimej produkcji bo chyba kiedyś produkowali takie ciekawe zestawy.

Nie, to są klocki lego widać po niektórych charakterystycznych elementach.
Zgłoś
antyzog 2014-09-16, 16:06
Ktoś się sporo napracował żeby to zrobić, piwo oczywiście.
Zgłoś
marian39 2014-09-16, 16:27 3
Też tak robiłem. Najpierw kilka godzin budowy, a później totalny rozpierdol ^^
Zgłoś
szymibyk 2014-09-16, 16:32 1
Super, jak znów byłbym mały już bym wiedział na co zbierać. LEGO to godziny dobrej zabawy. Oczywiście jakbym miał takie zestawy, wojna potoczyłaby się inaczej, a potem jedynymi częściami jakich nie mógłbym znaleźć byłyby główki szwabów
Zgłoś
sachcio 2014-09-16, 16:55
wcale tak nie bylo
Zgłoś
Akrobata 2014-09-16, 17:00 4
Jakich hitlerowskich ??? niemieckich kuva. Nie zniekształcajmy historii by pasowała politycznie !
Zgłoś
robcio26 2014-09-16, 17:10 1
Ciekawe ile czasu kosztowało stworzenie czegoś takiego. Te efekty wybuchu i strzałów wiadomo, że są w jakimś programie zrobione, ale ruchy postaci z lego? Musieli chyba na każdą klatkę filmu zmieniać położenie ludzików. Efekt jest zajebisty.
Zgłoś
S................l 2014-09-16, 18:00 5
Kurwa ale wstyd Filmik z lego a efekty lepsze niż w Bitwie Warszawskiej 1920.
Zgłoś
ellsworth 2014-09-16, 18:30
Akrobata napisał/a:

Jakich hitlerowskich ??? niemieckich kuva. Nie zniekształcajmy historii by pasowała politycznie !

'
Nie pierdol głupot. Zawsze się mówiło o hitlerowcach.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem