Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a to akurat dobre było, a kto to na tej oprawie ?
Jakiś król w barwach Legii i z jej herbem w koronie
Nigdy nie oglądam piłki, ale z tego lałem z 10 minut !
o chuj. to musisz być wspaniałym towarzyszem wszelkich imprez
Cala piłka to akurat pedalstwo wiec oprawy temu nie umniejszają bo coś nie może być bardziej pedalskie jak juz jest pedalskie coś jak masło maślane . Ale fakt ta była zabawna
No widocznie Ty jednak jesteś bardziej podlaski niż cokolwiek
Za jakiekolwiek poniżenie brytoli zawsze duże piwko!!
Polskie kasztany pokazują konferencje z ahmedem ruchającym krowe, tęczowi pożyteczni idioci biegają z płaczem na granice z Białorusią żeby opluwać Polskich żołnierzy, UE przeciera oczy że Polskie elyty jeszcze się nie kapneły że ue ich rucha na potęge i to za ich własne pieniądze. No i jedynie ci wstrętni, troglodyccy kibole staneli na wysokości zadania i odpalili zajebistą petarde w postaci satyrycznej oprawy z jajem.
Za jakiekolwiek poniżenie brytoli zawsze duże piwko!!
"Do września 2020 r. w ramach rozmaitych programów z unijnej kasy trafiło do Polski łącznie 188 845 090 936 euro. Z tych blisko 190 mld euro (które były przeliczane na złote po różnym kursie) największą część stanowią środki z polityki spójności (121 462 430 787) oraz na wspólną politykę rolną (61 209 955 416).
Z kolei z Polski do UE od maja 2004 r. do września 2020 r. popłynęło 60 905 996 657 euro".
Jesteś pojebany czy po prostu głupi?
a to akurat dobre było, a kto to na tej oprawie ?
Gdzieś w kanale sportowym mówili że to ponoć Janusz Waluś
"Do września 2020 r. w ramach rozmaitych programów z unijnej kasy trafiło do Polski łącznie 188 845 090 936 euro. Z tych blisko 190 mld euro (które były przeliczane na złote po różnym kursie) największą część stanowią środki z polityki spójności (121 462 430 787) oraz na wspólną politykę rolną (61 209 955 416).
Z kolei z Polski do UE od maja 2004 r. do września 2020 r. popłynęło 60 905 996 657 euro".
Po co mi wklejasz te cyferki które nic nie znaczą? Polacy od 15 lat na potęge ściągają złom z Niemiec, tym samym napędzając ich gospodarke, nie możemy sobie wybudować el atomowej bo energie będziemy kupować od niemiaszków. Nie możemy sobie założyć własnej sieci sklepów bo mamy być obsługiwani przez niemiaszków i żabojadów. Mamy tylko grzecznie montować w ich firmach najprostrze podzespoły. Drogi UE nam dofinansowuje głównie takie które prowadzą ze zachodniej granicy do ich fabryk, tak żeby polkie pólprodukt mógł szybko dotrzec do nienieckiej fabryki a niemieckie jogurty mogły szybko dojechać do niemieckich sklepow tak żeby Polak za cieżko zarobione pieniądze w niemieckiej fabryce mógł wydać na niemiecki produkt.
Jeśli wierzysz w te górnolotne slogany wypowiadane w Brukseli o równości to jesteś tępym chujem i baranim flakiem.
o chuj. to musisz być wspaniałym towarzyszem wszelkich imprez
..kolejne 10 minut zastanawiałem się o chuj chodzi w Twoim komentarzu. Bo ja w swoim nie widzę nic co by mogło sugerować że jesteś pedałem, albo że ja jestem spaniały ten tego.
Widać, że kolega cale życie przed komputerkiem. Z wf-u było zwolnienie. Ból dupy z braku własnych zainteresowań w piwnicznym świecie. Wal się na cyce pedale.
na moje konto nic nie wpłynęło ...kurwa kłamiesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów