Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co to kogo obchodzi ? Jak się kot zesra do kuwety zamiast do buta, to też należy tutaj wrzucić ?
Zenonn napisał/a:
I co to kogo obchodzi ? Jak się kot zesra do kuwety zamiast do buta, to też należy tutaj wrzucić ?
Zależy do którego ...lewego czy prawego
willoo napisał/a:
a to akurat dobre było, a kto to na tej oprawie ?
Mariusz III Pudzianowski
willoo napisał/a:
a to akurat dobre było, a kto to na tej oprawie ?
To jego wysokość Legia
MisiaXD napisał/a:
Tylko pedal się jara zj🤬ymi oprawami na meczach.
Cala piłka to akurat pedalstwo wiec oprawy temu nie umniejszają

KaprysLosu napisał/a:
Leicester klęka przed Legią
Oczywiście do berła.

Zenonn napisał/a:
W tym właśnie problem że Legia wygrała ten mecz dlatego "nikogo to nie obchodzi."
Jeśli zaś Leicester by wygrał z Legią, i to tak z e 3-4 do 0, no wtedy no to by było. Zaraz by się zaczęli tym interesować, i to przedrzymskim takie właśnie lewackie pedałki, i udowadniać wyższość lewackiego sp🤬olenia blm nad rasistami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie