📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakże mnie tacy ludzie wkurwiają. Zero poszanowania dla ludzi ciężko pracujących by mieć co do garnka włożyć. Jeszcze się pizduś nauczy co to szacunek kiedy skończy się "mamuś daj kasę na piwko i szlugi" i przyjdzie zapierdol na kasie w biedronce za 700 na rękę.
Ach wy debile jebani... Nic nowego sam, nic, żaden z baranów kurwa nie wymyśli i nawet naśladować nie umieją... Pozdrowienia dla mamy bohatera - Kaśka, jutro przyjdę znowu 15 minut przed ciszą nocną :*
Kurwa, kobieta pracuje za kilka zeta na godzinę a taki chujek myśli ze jest lepszy i ją bluzga.
Powinna ta kurwa zdechnąć.
Powinna ta kurwa zdechnąć.
Dostałbyś po ryju kilka razy za takie cwaniactwo i ciekawy jestem czy byś powiedział "ha!?" "raz raz" ?
co za wies... wstyd mi ze mieszkam z tymi chamami w Koszalinie...
niedosc ze ta pipka obsrana jak pies na krawedzi, to jeszcze nie potrafi tego dobrze udac
btw: zeby jeszcze w mc'donaldzie to sprobwali zrobic a nie...Tesco w C.H.Forum
niedosc ze ta pipka obsrana jak pies na krawedzi, to jeszcze nie potrafi tego dobrze udac
btw: zeby jeszcze w mc'donaldzie to sprobwali zrobic a nie...Tesco w C.H.Forum
Haha, rozwaliło mnie to... Dzieciak o wyglądzie TYPOWEGO FRAJERA zgrywa kozaka przed kamerą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów