📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żeby chociaż oryginalne to było
Jak nic koleś oglądał wojne polsko-ruską
i to charakterystyczne ee, ee
Jak nic koleś oglądał wojne polsko-ruską
i to charakterystyczne ee, ee
I myśli że jest fajny
jebnac przez leb szczeniaka to mu sie odechce, zero szacunku dla starszych, jebane banany !
ja bym mu nalał cole z dozownika w mózg, rzucił mentosa i patrzył jak rozpierdala mu głowę (ciekawe czy wyszło by)
ja bym go zajebał
szkoda że jakiś dresik się tak nie zjawił bo by zrobił porządek
Co za kurwa bezmózg...
koles chce byc fajny ale boi sie glosniej odezwac. przestaraszony pajac
teraz panowie dresy z "żart się nie udał" by się tutaj przydali...
Conscribo jaka wola pana...
Żart się nie udał
Żart się nie udał
Dlaxo napisał/a:
Conscribo jaka wola pana...
Żart się nie udał
i pewnie liczysz na piwa za swoją błyskotliwą wypowiedź?
Naoglądał się pedałek jebany filmów i myśli że jest kozakiem bo do starszej babki chamsko gada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów